Polisiye gerilim dizisi Aranyak 1. sezonuyla Netflix'te başladı! Konusu, fragmanı

Çok katmanlı bir polisiye gerilim dizisi arayanlar için Netflix'ten yeni seçenek! Hint yapımı suç-gizem dizisi "Aranyak" 1. sezon bölümleri ile Netflix'te! Detaylar burada...

"Herkes bir şüphelidir..."

Çok katmanlı bir polisiye gerilim dizisi arayanlar için Netflix'ten yeni seçenek! Hint yapımı suç-gizem dizisi "Aranyak" 1. sezon bölümleri ile Netflix'te!

10 Aralık 2021 Cuma tarihinden itibaren Netflix kütüphanesinden takip edilebilen dizinin 1. sezonu toplam 8 bölümden oluşmakta. Bölüm süreleri 38 ile 49 dakika arasında değişiklik göstermekte.

"ARANYAK" KONUSU

Raveena Tandon, Parambrata Chatterjee ve Ashutosh Rana'nın başrolleri paylaştığı Aranyak'ın konusuna bakacak olursak;

Dizinin konusu; iki uyumsuz istasyon polisinin, şaşırtıcı bir cinayetin ardındaki şüpheli olayları çözmeye çalışırken ortaya çıkan siyasi oyunlara, kişisel çıkarlara ve korkunç bir efsaneye odaklanıyor.

Himachal Pradesh kurgusal kasabasında geçen dizinin hikâyesinde şehir efsaneleri, batıl inançlar ve insan yiyen yaratık gibi unsurlar yer alıyor.

Açılışı bölümünde; izin öncesi görevini devredeceği için gergin olan Müfettiş Kasturi Dogra, bir gencin ortadan kaybolmasıyla sarsılır ve kasabada ölüm saçan bir yaratık olmasından korkar.

21-12/30/aranyak-poster.jpeg

Aranyak'ın oyuncu kadrosunda Raveena Tandon, Parambrata Chatterjee ve Ashutosh Rana üçlüsüne Zakir Hussain, Meghna Malik, Taneesha Joshi, Anna Ador, Shinjini Raval, Saurav Khurana ve Mahesh Shetty gibi isimler eşlik ediyor.

Rohan Sippy & Charudutt Acharya ikilisinin senaryosunu kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğu Vinay Waikul'a emanet.

21-12/30/aranyak-foto-1-sezon.jpeg

Ramesh Sippy Entertainment & Roy Kapur Films iş birliğiyle hazırlanan yapımın heyecan verici fragmanını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

"Aranyak" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin