Netflix bilim kurgu gerilim dizisi The Silent Sea konusu, fragmanı, bölümleri

Ay'daki terk edilmiş üssün gizemi çözülüyor! Netflix'in Kore yapımı bilim-kurgu gerilim dizisi "The Silent Sea" konusu, fragmanı, oyuncuları...

Tehlikeli bir görev, Ay'ın en karanlık sırlarını ortaya çıkaracak! Görevden sağ çıkma olasılığı %10 olan mürettebat hayatta kalmayı başarabilecek mi? Ay'daki bu terk edilmiş üssün gizemi çözülüyor...

2021'i sonlandırmaya yaklaşmışken Netflix'ten gizem dolu bir bilim-kurgu gerilim dizisi geldi: "The Silent Sea"

Bae Doona (Kingdom) ve Gong Yoo (Zombi Ekspresi) ikilisinin başrolleri paylaştığı Kore yapımı bilim kurgu, gizem, gerilim dizisi The Silent Sea 1. sezonuyla 24 Aralık 2021 Cuma tarihinde yayınlandı.

THE SILENT SEA KONUSU NE?

Baş yapımcılığını Jung Woo-sung'un yaptığı dizi; uzay kaşiflerinin, Ay'da geçen 24 saatlik tehlikeli bir görevde, sırlarla dolu terk edilmiş bir araştırma tesisinden örnekler almaya çalışmasını konu ediniyor.

Dünyadaki yıllık yağış miktarının git gide düşmesi sonucunda suyun tükenmek üzere olduğu, su ve yiyecek sıkıntısının çekildiği bir gelecekte geçen The Silent Sea'de; insanlığı ve geleceği kurtarma amacıyla Ay’daki terk edilmiş bir araştırma tesisinden gizemli bir numune almak için gönderilen özel ekip üyelerinin heyecan ve gerilim yüklü hikâyesi anlatılıyor.

The Silent Sea, diziyi de yöneten Choi Hang-yong'un yazıp yönettiği 2014 tarihli The Sea of ​​Tranquility adlı kısa filmden uyarlandı.

21-12/24/the-silent-sea-dizisi-24-aralik-izle.jpeg

THE SILENT SEA BÖLÜM REHBERİ

Dizinin 1. sezonu, süreleri 40 ile 51 dakika arasında değişen 8 bölümden oluşuyor. Bölümlerin sıralaması şu şekilde:

- 1. Sezon 1. Bölüm: "Balhae Ay Araştırmaları Merkezi" (51 dk.)
- 1. Sezon 2. Bölüm: "Üç Depo" (47 dk.)
- 1. Sezon 3. Bölüm: "Ölüm Nedeni" (48 dk.)
- 1. Sezon 4. Bölüm: "Gerçek Ortaya Çıkar" (45 dk.)
- 1. Sezon 5. Bölüm: "Gizli Depo" (40 dk.)
- 1. Sezon 6. Bölüm: "Kurtuluşun Anahtarı" (44 dk.)
- 1. Sezon 7. Bölüm: "Luna" (40 dk.)
- 1. Sezon 8. Bölüm: "Sessiz Deniz" (48 dk.)

Sezonun açılışında; Müdür Choi'nin görev hakkındaki toplantısı Song Jian'ı memnun etmez. Yalnızca araştırma istasyonuna ulaşmak bile ekip için hiç kolay olmaz. Mürettebatın ilk bulguları, araştırma istasyonu hakkında bildikleriyle çelişir. Üç kişilik gruplara ayrılan mürettebat üyeleri örneği bulmak için işe koyulur.

21-12/24/the-silent-sea-kadro.jpeg

The Silent Sea'nin oyuncu kadrosunda Gong Yoo (Han Yoon-jae) & Doona Bae (Song Ji-an) ile birlikte Lee Joon (Kaptan Ryoo Tae-seok), Heo Sung-tae (Kim Jae-sun), Lee Moo-saeng (Gong Soo-hyuk) gibi isimler yer alıyor.

"The Silent Sea" (Netflix) Türkçe Alt Yazılı Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin