Vicky'nin Gizemli Dostu filmini tanıyalım! Vicky and Her Mystery konusu, fragmanı

Özel bir hayvan küçük bir kızın iyileşmesine yardımcı olabilir mi? Netflix'in Fransa yapımı dram filmi "Vicky'nin Gizemli Dostu (Vicky and Her Mystery)" yayınlandı. Konusu, fragmanı, oyuncuları...

Acaba özel bir hayvan küçük bir kızın iyileşmesine yardımcı olabilir mi?

Netflix'in Fransa yapımı dram filmi "Vicky'nin Gizemli Dostu (Vicky and Her Mystery)" yayınlandı.

Orijinal ismi "Mystère" olan 1 saat 24 dakika süreli etkileyici film 24 Aralık 2021 Cuma tarihinden itibaren Netflix'ten izlenebilmekte.

VICKY'NİN GİZEMLİ DOSTU NASIL BİR FİLM? KONUSU NE?

Peki, Vicky'nin Gizemli Dostu'nda izleyiciyi nasıl bir hikâye bekliyor?

Filmin hikâyesi gerçek bir öyküden esinlenilmiş.

Filmin kısa özeti şu şekilde: Annesini kaybeden ve bunun etkilerini yaşamaya devam eden acılı bir kız ile babası Cantal'a yerleşir. Acaba özel bir hayvan bu küçük kızın iyileşmesine yardımcı olabilir mi?

Stéphane, annesinin ölümünden beri kendisiyle konuşmayan 8 yaşındaki kızı Victoria ile yeniden bağlantı kurmak için harika bir doğası olan Cantal dağlarına taşınmaya karar verir.

Ormanda bir yürüyüş sırasında, bir çoban Victoria'ya Mystery adında bir köpek yavrusu verir ve bu köpek ona yavaş yavaş yeniden yaşama sevinci verir.

Ama çok çabuk, Stéphane hayvanın aslında bir kurt olduğunu keşfeder... Uyarılara ve durumun tehlikesine rağmen, kızını görünüşte zararsız olan Mystery'den ayırmaya cesaret edemez.

21-12/24/vickynin-gizemli-dostu.jpeg

"VICKY'NİN GİZEMLİ DOSTU" OYUNCULARI

Denis Imbert'in yönetmen koltuğunda oturduğu Mystère'in oyuncu kadrosunda Vincent Elbaz (Stéphane Dutel), Shanna Keil (Victoria Dutel), Marie Gillain (Anna), Éric Elmosnino (Thierry), Tchéky Karyo (Bruno), Eric Savin (Jean-Paul) gibi isimler yer alıyor.

21-12/24/vickynin-gizemli-dostu-foto2.jpeg

Radar Films yapımcılığında hazırlanan filmin fragmanını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

"Vicky and Her Mystery" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin