Netflix casus gerilim dizisi Gloria'yı tanıyalım! Konusu, fragmanı

Portekiz dizisi "Glória" 1. sezonuyla Netflix'te! Tarihi casusluk gerilim türündeki dizi ile ilgili tüm detaylar burada...

Tarihi bir casus gerilim draması izlemeye ne dersiniz?

CASUSLUK GERİLİMİ "GLORIA" NETFLIX'TE BAŞLADI!

1960'ların sonlarında, soğuk savaş sırasında pek çok sır saklayan bir radyo mühendisini hikayesinin merkezine alan Portekiz dizisi "Glória" 1. sezonuyla Netflix'te izlemeniz için hazır!

05 Kasım 2021'de yayınlanan Pedro Lopes imzalı dizinin 1. sezonu toplam 10 bölümden oluşuyor.

"GLORIA" KONUSU

Glória dizisi kısaca; 1968 yılında ufak bir Portekiz kasabasının, Özgür Avrupa Radyosu'nda çalışan imtiyazlı bir mühendisin Soğuk Savaş entrikalarına bulaşmasıyla casuslar, yalanlar ve sırlarla dolmasını konu ediniyor.

João, Soğuk Savaş'ın devam ettiği Glória do Ribatejo'daki RARET radyosunda yeni işine başlar. Ancak aslında çok daha büyük ve önemli bir görevi vardır.

Başrolleri Miguel Nunes (João Vidal E.g.), Matt Rippy (James Wilson) ve Stephanie Vogt (Anne O'Brien Wilson) gibi bilindik isimlerin paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Carolina Amaral (Carolina), Afonso Pimentel (Gonçalo), Victória Guerra (Mia), Adriano Luz (Alexandre Petrovsky), Augusto Madeira (Miguel), Leonor Silveira (Madalena Vidal), Ana Neborac (Irina), João Pedro Vaz (Ramiro), João Arrais (Fernando), Marcello Urgeghe (Henrique Vidal), Maria João Pinho (Sofia), Jimmy Taenaka (Bill) gibi isimler yer alıyor.

21-11/09/gloria-afis.jpeg

Grupo SP Televisão‘nun SPi yapım şirketi tarafından RTP iş birliğiyle hazırlanan dizinin 1. sezon bölüm rehberine bakacak olursak;

- 1. Sezon 1. Bölüm: "Zafere!" (47 dakika)
- 1. Sezon 2. Bölüm: "İtiraf Bizi Her Türlü Suçluluk Duygusundan Kurtarır" (42 dakika)
- 1. Sezon 3. Bölüm: "Ulus Bizim İçin Tartışma Konusu Değil" (42 dakika)
- 1. Sezon 4. Bölüm: "Ölüm Nedeni" (46 dakika)
- 1. Sezon 5. Bölüm: "Ay'a Aşağıdan Bakmak" (40 dakika)
- 1. Sezon 6. Bölüm: "Talihsizlik" (41 dakika)
- 1. Sezon 7. Bölüm: "Kaçak" (46 dakika)
- 1. Sezon 8. Bölüm: "Kamusal Erdemler" (42 dakika)
- 1. Sezon 9. Bölüm: "Köstebek" (47 dakika)
- 1. Sezon 10. Bölüm: "Yeni İnsan" (47 dakika)

21-11/09/gloria-poster.jpg

Dizinin tüm bölümlerinin yönetmen koltuğunda Tiago Guedes oturuyor.

"Glória" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin