Rus korku filmi The Ice Demon konusu, fragmanı

Korku filmi The Ice Demon çok yakında! Konusu, fragmanı, oyuncuları...

Shout! Studios, taze Rus korku filmi The Ice Demon'ın Kuzey Amerika yayın haklarını satın aldı.

2108 yapımı bir başka Rus korku filmi olan The Mermaid Lake of the Dead'in yapımcıları arasında yer alan Ivan Kapitonov'un ilk yönetmenlik deneyimine imza attığı "The Ice Demon (Ledyanoy demon)" için ilk görsel de yayınlandı.

21-11/09/the-ice-demon-fotograf.jpeg

THE ICE DEMON NASIL BİR YAPIM?

Peki, orijinal ismi Ледяной демон olan The Ice Demon'da izleyiciyi nasıl bir hikaye bekliyor?

Filmin hikayesi; bir adamın kaybolduktan yıllar sonra komada aniden eve dönüşü etrafında gelişen olaylar ile şekilleniyor. Eve dönüşü, bazı ürkütücü ve doğaüstü olayları beraberinde getirirken ailesinin hayatını da alt üstmeye başlayacaktır.

Ksyusha, kendisi küçükken ortadan kaybolan babasını pek hatırlamamaktadır. Ve şimdi, 10 yıl sonra, babasının buz gibi vücudu dağlarda bulunur ve inanılmaz bir şekilde komada olmasına rağmen yaşam belirtileri göstermektedir. Bu durumda onu eve getirmeye karar verirler.

Ksyusha'nın annesi yeniden evlenmiştir ve eski kocasının dönüşü ailenin sessiz hayatını mahvedecektir. Evde ölümcül bir tehdit taşıyan açıklanamaz ve korkunç şeyler yaşanmaya başlarken, Ksyusha'nın annesi giderek daha garip davranışlar içine girmektedir.

Ksyusha, üvey babasıyla birlikte doğaüstü bir şeyin evlerine geldiğinden şüphelenmeye başlar. Ve şimdi bu ikili, aileyi şeytani bir varlıktan korumak zorundadır.

21-11/09/the-ice-demon-poster.jpg

The Ice Demon'ın oyuncu kadrosunda Alina Babak, Alexandra, Cherkasova-Sluzhitel, Gleb Kalyuzhnyy, Igor Khripunov, Olga Lomonosova, Aleksey Rozin gibi isimler yer alıyor.

Filmin yapımcı kadrosunda ise Kapitonov'a Svyatoslav Podgaevsky, Rafael Minasbekyan, Vadim Vereschagin ve Alena Akimova eşlik etmekte.

THE ICE DEMON NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Shout! Studios, The Ice Demon'ı 2022'nin bahar aylarında ABD ve Kanada'da yayına sokmayı planlıyor.

"The Ice Demon" Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin