Netflix dizisi Castle and Castle 2. sezonuyla döndü! Yeni sezon detayları!

Aşkta ve savaşta her şey mübahtır... Nollywood hukuk draması "Castle and Castle" 2. sezonuyla geri döndü! Yeni sezon fragmanı, konusu, kadrosu...

Aşkta ve savaşta her şey mübahtır...

Nollywood hukuk draması "Castle and Castle" 2. sezonuyla geri döndü!

İlk sezonu 13 bölümden oluşan yapımın ikinci sezonu ise 6 bölümden oluşmakta. Yeni sezonun bölüm süreleri 54 ile 56 dakika arasında değişiyor.

CASTLE AND CASTLE 2. SEZONDA NELER OLACAK?

Güçlü ve başarılı iki avukatın, adalet sisteminin karşıt taraflarına ait çıkarları savunmak durumunda kalınca mutlu evliliklerinin bundan olumsuz etkilenmesini konu edinen Castle and Castle'ın 2. sezon konusuna bakacak olursak;

Yeni sezonda; ayrı hayatlar sürmeye başlayan Tega ve Remi kendi kariyerlerine odaklanıyor ancak Duke'un çevirdiği dolap Ben dâhil olmak üzere tüm aileyi tehlikeye atıyor.

21-09/21/castle-and-castle-izle.jpeg

Remi ve Tega'nın ayrılmasıyla şirketi yönetmek Remi'ye kalırlen; Duke şirketin en büyük müşterisini şirkete şantaj yapma konusunda kışkırtıyor.

Mo Abudu & Heidi Uys ikilisinin yaratıcısı olduğu yapımın oyuncu kadrosunda Richard Mofe-Damijo, Dakore Egbuson-Akande, Blossom Chukwujekwu, Bimbo Manuel, Jude Chukwuka, Daniel Etim Effiong, Anee Icha, Deyemi Okanlawon, Eku Edewor, Dorcas Shola Fapson, Ade Laoye, Denola Grey, Kevin Ushi gibi isimler yer alıyor.

21-09/21/castle-and-castle-2-sezonu.jpeg

"Castle and Castle" (Netflix) 2. Sezon Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin