The World's Most Amazing Vacation Rentals 2. sezon başladı!

Netflix yapımı The World's Most Amazing Vacation Rentals'ın 2. sezon konusu, fragmanı ve detayları...

Kiralık tatil evlerine bakışınız bu sezon da değişmeye devam edecek!

Dünyanın dört bir yanındaki kiralık tatil evlerini ziyaret eden üç maceracı gezginin, farklı bütçelere hitap eden uzman tavsiyelerini ve ipuçlarını paylaştığı reality dizisi "The World's Most Amazing Vacation Rentals" 2. sezonuyla geri döndü!

İlk sezonu 18 Haziran 2020 tarihinde yayınlanan yapımın yeni sezonu, ilki gibi 8 bölümden oluşuyor.

THE WORLD'S MOST AMAZING VACATION RENTALS 2. SEZONDA NELER OLACAK?

Megan Batoon, Jo Franco ve Luis D. Ortiz'in her bölümde izleyiciyi farklı mekanlara götürdüğü yapımın 2. sezonunda izleyiciyi neler bekliyor?

İkinci sezonda; gezi uzmanları Megan Batoon, Jo Franco ve Luis D. Ortiz her bütçeye uygun büyüleyici tatil evlerini keşfetmeye ve mükemmel tatiller için bolca tüyo vermeye devam ediyor.

İzleyiciler bu sezon; çölde kayaları yansıtan bir mimari harikasından Frank Lloyd Wright'ın rüya evine, Finlandiya'da doğa dostu bir tesisten Kolorado'daki bir toprak eve kadar pek çok kiralık tatil evini gezme frsatı buluyor.

21-09/21/the-worlds-most-amazing-vacation-rentals-izle.jpeg

Sezonun, süreleri 31 ile 34 dakika arasında değişiklik gösteren bölümleri şöyle sıralanıyor: "Süper Modern Evler", "İdeal Düğün Mekânları", "Kulübe Hayatı", "Doğaüstü Deneyimler", "Toplumsal Katkı", "Çevre Dostu", "Su Kıyısında", "Güney Kaliforniya Tarzı".

21-09/21/the-worlds-most-amazing-vacation-rentals-2-sezon.jpeg

The World's Most Amazing Vacation Rentals'ın yürütücü yapımcılığını William Spjut ve George Verschoor ikilisi üstleniyor.

"The World's Most Amazing Vacation Rentals" (Netflix) 2. Sezon Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin