Nailed It! 6. sezonuyla geri döndü! Yeni sezon detayları!

Netflix'in Emmy adayı programı "Nailed It!" 6. sezonuyla karşınızda! Yeni sezon detayları burada...

Amerika'nın gözde yemek yarışması "Nailed It!"in yeni sezonuna hoş geldiniz!

Berbat yemekleriyle ünlü sıradan aşçıların 10.000 dolar ödül için yenebilir sanat eserlerini yeniden yaratmalarını izlediğimiz reality serisi "Nailed It!" 6. sezonuyla karşınızda!

İki kez Emmy adaylığı kazanmasının yanında, Nicole Byer'ın en iyi sunucu kategorisinde bir kez Emmy adaylığı kazandığı program yeni sezon bölümleriyle 15 Eylül 2021 Çarşamba tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini aldı.

NAILED IT! YENİ SEZON BİLGİLERİ

Peki, yeni sezonda nelere tanıklık edeceğiz?

Nailed It! reality dizisinin 6. sezonu; çığır açan pastalar, birbirinden ünlü konuklar ve tümüyle baş jüri üyesi Jacques Torres'e ayrılmış bir sezon. Her sezon olduğu gibi bu sezon da birbirinden keyifli anlar izleyici bekliyor.

21-09/21/nailed-it-dizi.jpeg

Süreleri 33 ile 35 dakika arasında değişen 6. sezon bölümleri; "Tüylü Dostlarımız", "Paranormal Pastalar", "Jacques'ın Günü", "Tarihe Geçecek Pastalar", "Ağzımda Bir Parti Var!", "Marul Kadar Sakin" şeklinde sıralanıyor.

Sezonun açılış bölümünün teması tüylü dostlarımız. Çok eğlenceli bu bölümde aşçılar dev egzotik hayvan kurabiyeleri yapıyor. Sonrasında ise Nicole'un sevimli köpeği Clyde'ı pasta biçiminde yeniden yaratıyor.

NAILED IT! 6. SEZON SÜRPRİZ KONUKLARI

Wayne Brady, Sam Richardson, Big Freedia, Sasheer Zamata, Reggie Watts ve June Diane Raphael sezonun sürpriz ünlüleri arasında yer alıyor.

21-09/21/nailed-it-6-sezon-foto.jpeg

Nailed It!, Magical Elves yapımcılığında hazırlanıyor.

"Nailed It!" (Netflix) 6. Sezon Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin