Netflix yapımı En Korkunç Masal'ı tanıyalım! Nightbooks konusu, fragmanı

Korku hikâyeleri kurtuluşları olacak mı? J. A. White'ın korku-fantastik türdeki aynı isimdeki kitabından esinlenen "En Korkunç Masal (Nightbooks)" Netflix'te izleyiciyle buluştu. Konusu, fragmanı, oyuncuları...

Korku hikâyeleri kurtuluşları olacak mı?

Netflix'in korku ve fantastik öğeleri birleştiren yeni aile filmi ile tanışın! J. A. White'ın 2018 yılında yayımlanan korku-fantastik türdeki çocuklara ve genç yetişkinlere yönelik aynı isimdeki kitabından esinlenen "En Korkunç Masal (Nightbooks)" izleyiciyle buluştu.

Ailece rahatlıkla izlenebilecek bu fantastik korku filminin yapımcısı ise bu türün tartışmasız dehalarından biri olarak anılan Sam Raimi.

EN KORKUNÇ MASAL NASIL BİR KONUYA SAHİP?

Winslow Fegley (Alex), Lidya Jewett (Yazmin), Krysten Ritter (Natacha) gibi isimlerin başrolleri paylaştığı yapımın konusuna bakacak olursak;

Korku hikâyeleri meraklısı Alex, eğer her gece tüyler ürpertici ve güzel bir masal anlatmazsa kötü kalpli bir cadının sihirli dairesinde yeni arkadaşıyla sonsuza dek mahsur kalacaktır.

Brooklyn, New York'ta yaşayan ve ürkütücü hikayeler yazmayı seven genç bir çocuk olan Alex Mosher, tutkusunun çevresi tarafından yaftalanması sonucu bir daha asla bir tane daha yeni hikaye yazmayacağına yemin eder. Odasına çekilir ve kendi yazdığı korku hikayeleri koleksiyonu olan "Gece Kitapları"nı alır ve ailesi tartışırken onları yakmak üzere kalorifer dairesine gitmek için gizlice evinden dışarı çıkar. Kalorifer dairesine ulaşmadan önce, içeri girmesi için onu büyüleyen kapısı açık bir dairenin önünden geçer. Dairenin kapısı arkasından kapanır ve gözden kaybolur.

21-09/21/nightbooks-foto.jpeg

Alex bir süre sonra uyandığında kendini Natacha adında bir cadının büyülü dairesinde bulur. Natacha, kendisini sihiriyle tehdit eder ve apartmanın çocukları içine çektiğini ancak sadece ona faydalı olanların hayatta tutulduğunu söyler. Alex'in korkutucu hikayeler yazma tutkusu ilgisini çeker ve hikayelerini yazıp her gece ona okumasını ister. Aksi takdirde Alex'in de sonu diğer pek çok çocuk gibi olacaktır.

Alex başka bir mahkum olan Yasmin ile bir araya gelir ve birlikte bu durumdan kurtulmanın bir yolunu bulmaya çalışırlar.

Sam Raimi ve Robert Tapert'in Ghost House Pictures'ı & Mason Novick ve Michelle Knudsen'in MXN Entertainment'i ortak yapımcılığında hazırlanan Nightbooks'un yönetmen koltuğunda David Yarovesky oturuyor.

21-09/21/nightbooks-filmi.jpg

Yapımın uyarlama senaryosu ise Mikki Daughtry ve Tobias Iaconis ikilisince kaleme alındı.

"En Korkunç Masal" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin