Netflix dizisi Country Comfort 2. sezon olacak mı?

Netflix'in müzikal komedisi "Country Comfort"un devam edip etmeyeceği sonunda netlik kazandı. Platform dizi ile devam etmeme kararı aldı ve Country Comfort'u resmen iptal etti! İptal detayları...

Netflix'in müzik temalı modern aile komedisi "Country Comfort"un devam edip etmeyeceği sonunda netlik kazandı.

COUNTRY COMFORT 2. SEZON OLMAYACAK!

19 Mart 2021 Cuma günü ilk sezon bölümleri Netflix kütüphanesine eklenen dizinin devam bölümleri ne yazık ki gelmeyecek! Netflix ilk sezonunun ardından diziyi resmen iptal etti. Buna göre Country Comfort 2. sezon olmayacak.

COUNTRY COMFORT NEDEN İPTAL EDİLDİ?

Aslında Country Comfort'un ikinci sezonu göremeyebileceğine dair endişe verici işaretler mevcuttu. Dizi, ABD Netflix Top 10 listesine hızlı bir şekilde girse de listede sadece 10 gün gibi kısa bir süre tutunabildi. Dizilerin geleceğinin olumlu olması açısından çoğunlukla en azından bir bölgenin listesinde en az 30 gün tutunmalarının gerekli olduğunu söyleyebiliriz.

Oyuncu-şarkıcı Katharine McPhee'nin (Smash, Scorpion) başrolünde yer aldığı yapım, Netflix'in bugüne kadar yayınlamış olduğu 20. Netflix orijinal sitcom'u olma özelliğini taşıyor.

Caryn Lucas'ın yaratıcısı olduğu dizinin konusunu hatırlamak gerekirse;

Umut vadeden azimli bir country şarkıcısı olan genç Bailey (Katharine McPhee), kariyeri ve özel hayatı raydan çıktığında, sert kovboy Beau'nun (Eddie Cibrian) beş çocuğuna dadılık yapmak üzere işe girer. Bu acemi dadı, asla pes etmeyen karakteri ve hiç eksilmeyen Güneyli sıcaklığıyla hem aile dinamiklerini yönetir hem de onların özlemini çektiği anne figürüne dönüşür. Diğer yandan Bailey'i şaşırtan bir şey olur: Yetenekli müzisyenlerden oluşan bu aile, onun müzik grubu hâline gelir ve star olma hayallerini yeniden kovalaması için ona yardım eder.

Katharine McPhee ve Eddie Cibrian dışında yapımın oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler Ricardo Hurtado (Tuck), Jamie Martin Mann (Brody), Griffin McIntyre (Dylan), Shiloh Verrico (Cassidy), Pyper Braun (Chloe), Janet Varney (Summer), Eric Balfour (Boone) olarak sıralanıyor.

Yapımın ilk sezon bölümlerinin yönetmen koltuğunu Kelly Park, David Kendall, Leslie Kolins Small üçlüsü paylaşıyor.

"Country Comfort" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin