Netflix dizisi Mighty Express'in 5. sezonu sürprizlerle dolu!

Dev bir robot Mission Station'a doğru gidiyor! "Mighty Express" 5. sezonuyla karşınızda! Konusu, fragmanı ve tüm detayları...

Dev bir robot Mission Station'a doğru gidiyor!

PAW Patrol'ün yaratıcısından cesur teslimlerin, yüksek risk içeren kahramanlıkların ve müthiş maceranın çocuklara göre bir harmanı... "Mighty Express" 5. sezonuyla karşınızda!

Kıvrak zekâ ve takım çalışması ile raylardaki sorunların üstesinden gelen tren ekibi Mighty Express ve onların çocuk dostlarıyla bol sürprizli yepyeni bir yolculuğa çıkmaya hazır mısınız?

10 bölümlük ilk sezonu 22 Eylül 2020'de, 8 bölümlük ikinci sezonu 02 Şubat 2021'de, 8 bölümlük üçünü sezonu 13 Nisan 2021'de ve 4 bölümlük dördüncü sezonu 27 Temmuz 2021 tarihinde yayınlanan yapımın 12 Ekim 2021 Salı tarihinde başlayan 5. sezonu da 4 bölümden oluşuyor.

21-10/13/mighty-express-dizisi.jpeg

Peki, yeni sezonda takipçileri neler bekliyor?

Yeni sezonda The Mighty Express trenleri, heyecan dolu yeni mega görevlerinde kocaman bir lastik ördeği, dev bir robotu ve tonla pizzayı teslim etmek için tekrar raylarda!

Keith Chapman'ın yaratıcısı olduğu dizinin yeni sezonunun açılışında; Kırmızı, Büyük Altın Posta Vagonu'nu kendi başına teslim etmeye çalışan Mandy'ye yardım ediyor. Flicker ise pizzaları soğumadan dağıtmak için acele içindedir.

26'şar dakikadan oluşan yeni sezon bölümlerinin isimleri şöyle sıralanıyor: "Şerif Kırmızı / Pizza Günü", "Domino Etkisi / Ördek Ekspresi", "Müthiş Yel Değirmeni / Kaçak Robot", "Köpek Evi Teslimatı / Maymun Anahtarı"

21-10/13/mighty-express-izle.jpeg

Jay Hatton (Max), Zoe Hatz (Liza), Meesha Contreras (Nico), Dylan Schombing (Freight Nate), Leo Orgil (Mekanik Milo), Michela Luci (Çiftçi Faye), Ian Ho (Flicker), Tyler Nathan (Build-It Brock), Annick Obonsawin (Yolcu Treni Penny) gibi isimlerin seslendirme kadrosunda yer aldığı Mighty Express, Spin Master Entertainment & Atomic Cartoons ortak yapımcılığında hazırlanıyor.

"Mighty Express" (Netflix) 5. Sezon Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin