The Movies That Made Us 3. sezon Netflix'te başladı! Konusu ve bölümleri

Efsane filmleri ortaya çıkaran yönetmenler, oyuncular ve sektörün içinden isimlerle tanıştığımız "The Movies That Made Us" dizisi 3. sezonuyla Netflix'te başladı. Yeni sezon detayları burada...

Gişe rekortmeni efsane filmlerin perde arkasını keşfetmeye devam ediyoruz...

Bizi bir araya getirip güzel anlar yaşatan gişe rekortmeni filmleri ortaya çıkaran yönetmenler, oyuncular, yapımcılar ve sektörün içinden isimlerle tanıştığımız belgesel dizisi "The Movies That Made Us" 3. sezonuyla Netflix'te başladı.

29 Kasım 2019'da yayınlanan ilk sezonunda bizi İlk Aşk İlk Dans, Evde Tek Başına, Hayalet Avcıları, Zor Ölüm gibi efsane filmlerin kamera arkasına ve bilinmeyenlerine götüren yapımın ikinci sezonu Geleceğe Dönüş (Back to the Future), Pretty Woman (Özel Bir Kadın), Jurassic Park ve Tom Hanks'li Forrest Gump'ı konu ediniyordu.

İzleyiciler 3. sezonda; sektörün içinden isimlerin eğlenceli ve detaylı incelemeleriyle bir kuşağa damgasını vuran unutulmaz gişe rekortmeni filmlerin ardındaki hikâyeleri öğrenmeye devam ediyor.

Gerilim, heyecan ve kamera arkası kavgaları... Bu eğlenceli ve aydınlatıcı belgesel dizisinin yeni sezonunda da en sevdiğiniz filmlerin ardındaki öyküleri bizzat setteki isimlerden dinlemeye devam ediyorsunuz.

21-10/13/the-movies-that-made-us-3-sezon.jpeg

İlk iki sezonki 4'er bölümün ardından izleyiciyi bu kez 8 bölümlük doyurucu bir sezon beklemekte.

Bölümlerin içerikleri şu şekilde:

- Cadılar Bayramı - Halloween (47 dakika): Kanlı sahnelere başvurmadan korkutmayı başaran John Carpenter imzalı bu başyapıtın arkasında genç ekibin kan, ter ve gözyaşı dolu emeği ile her detaya imzasını atan yönetmenin vizyonu var.

- 13. Cuma - Friday the 13th (46 dakika): Çalıntı bir fikirle yola çıkıp tüm zamanların en korkunç filmlerinden birine imza atan ekip, Sean S. Cunningham'ın yönetmen koltuğunda oturduğu yapımın inişli çıkışlı anlarını ve kanlı efektlerin hikâyesini anlatıyor.

- Elm Sokağı Kabusu - A Nightmare on Elm Street (44 dakika): Wes Craven'ın yönettiği; Heather Langenkamp, John Saxon ve Johnny Depp gibi isimlerin boy gösterdiği; 8 devam filmi ve spin-off üreten bir klasik. Her şeyini bu filme yatırmış bir stüdyo şirketi, hayal gücü yüksek bir yönetmen ve başrolde bir iblis. Sonuç: gişe rekorlarını altüst etmiş bir doğaüstü seri katil filmi.

- Robocop (54 dakika): Acımasız kurumsal Amerika'yı eleştiren Paul Verhoeven imzalı bu gişe rekortmeni film aşırı dar bir kostüm, kısıtlı bütçe, Avrupalı tutkulu bir yönetmen ve setteki gerilimlerle çekildi.

21-10/13/the-movies-that-made-us-afis.jpeg

- Yaratık 2 (49 dakika): Hırslı bir yönetmen (James Cameron), gergin bir ekip, büyük beklentiler ve kısıtlı bir bütçe... Her biri, bu efsanevi devam filmini bekleyen sancılı doğum sürecinin âdeta bir işaretiydi.

- Amerika Rüyası - Coming to America (48 dakika): Eddie Murphy gibi iz bırakan siyahi yeteneklerin yer aldığı film mutlu sonla bitse de bu yapımın çekim sürecine bir dava, yumruklu bir kavga ve bir Nostradamus kehaneti gölge düşürmüştü.

- Noel Gecesi Kabusu - The Nightmare Before Christmas (45 dakika): Stop-motion alanında bir ilke imza atan bu beklenmedik Noel klasiği, tuhaf ve uyumsuz bir ekibin kararlı vizyonu ve hızlı çalışması sayesinde hayata geçirildi.

- Elf (46 dakika): Yetenekli oyuncu kadrosuna ve harikalar diyarı hissi veren efektlerine rağmen, stüdyo bu sevimli Noel filmine güvenmedi. Ta ki film sinemalarda büyük sükse yapana kadar.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin