You dizisinin 4. sezonu olacak mı? Netflix'ten flaş karar!

Netflix'in popüler dizisi You'nun 4. sezonu olacak mı? 3. sezonu için geri sayım sürerken Netflix'ten haber geldi! Buna göre dizi, 4. sezonuyla da ekranlarda olmaya devam edecek! Detaylar...

Netflix'in dünya çapında popüler dizisi You'nun 3. sezonunu bekliyorsanız dizinin geleceğine dair size güzel bir haberimiz var!

YOU 4. SEZON ONAYINI ALDI!

Dijital yayın platformu Netflix, 15 Ekim 2021 Cuma tarihinde 3. sezonunu yayınlayacağı "You" dizisine şimdiden 4. sezon onayını verdi.

Gelişme, bugün akşam saatlerinde Netflix resmi sosyal medya hesapları aracılığıyla kısa bir video eşliğinde takipçilere duyuruldu.

21-10/14/you-4-sezon-geliyor.png

"Yeni komşularınızın iyi insanlar olduğunu mu düşünüyorsunuz? Kendi iyiliğiniz için tekrar düşünün" sloganıyla yaklaşan 3. sezon öncesi bu haber dizi hayranlarını oldukça sevindirmiş durumda.

4. sezonun ne zaman yayınlanacağına ve yeni sezon oyuncu kadrosuna dair haberlerin önümüzdeki haftalarda ya da aylarda duyurulmasını bekliyoruz.

YOU 3. SEZON YAKLAŞIYOR

Caroline Kepnes'in kaleme aldığı roman serisinin Sera Gamble ve Greg Berlanti tarafından uyarlanmasıyla dizileştirilen You'nun 3. sezonunda neler olacağına dair kısa özete bakacak olursak;

Joe (Penn Badgley) ve Love (Victoria Pedretti) artık evlidir ve etraflarının ayrıcalıklı teknolojik girişimciler, yargılayıcı blogger anneler ve Insta-ünlüsü biohackerlarla dolu olduğu Kaliforniya'daki banliyo yaşamlarında oğullarını büyütmektedirler. Joe, baba ve eş rollerini benimsemiştir ancak Love'ın öldürücü delişmenliğinden korkmaktadır. Bir de kalp meselesi vardır. Bunca zamandır aradığı kadın yan evde yaşıyor olabilir mi? Bodrum katındaki bir kafesten kaçmak bir şeydir. Peki, hilelerini bilen bir kadınla yaptığı mükemmel görünümlü bir evliliğin sağladığı hapishaneden kurtulmak? Bunun çok daha karmaşık bir kaçış olacağı kesin.

21-10/14/you-foto.jpeg

Berlanti Productions, Alloy Entertainment & Warner Bros. Television ortak yapımcılığında hazırlanacak 4. sezonun yürütücü yapımcı kadrosu Greg Berlanti, Sera Gamble, Sarah Schechter, Leslie Morgenstein, David Madden, Gina Girolamo, John Scott, Neil Reynolds, Michael Foley ve Justin Lo'dan oluşuyor.

"You" (Netflix) 4. Sezon Duyuru Videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin