Netflix dizisi Sexify 1. sezonuyla başladı! Sexify nasıl bir dizi?

Yenilikçi bir seks uygulaması yaratmaya çalışan genç bir kadın ve arkadaşları... Netflix'te başlayan Sexify dizisinin konusu, fragmanı ve oyuncuları...

Yenilikçi bir seks uygulaması yaratmaya çalışan genç bir kadın ve arkadaşları, karmaşık cinsellik dünyasını keşfe çıkarken bu süreçte kendileri hakkında da yeni şeyler öğreneceklerdir...

SEXIFY 1. SEZON NETFLIX'TE BAŞLADI!

Netflix'in komedi-drama türündeki Polonya yapımı dizisi "Sexify" 1. sezon bölümleriyle 28 Nisan 2021 Çarşamba günü Netflix kütüphanesine eklendi.

Platformdaki 1983, The Woods, Signs, Ultraviolet gibi Polonya yapımı dizilerin arasına katılan yapımın sezonu 8 bölümden oluşuyor. Bölümlerin süresi 40 ile 51 dakika arasında değişiklik göstemekte.

SEXIFY NASIL BİR DİZİ? KONUSU NE?

Piotr Domalewski ve Kalina Alabrudzinska ikilisinin yönetmen koltuğunu paylaştığı dizinin hikayesi şöyle:

Cinsellik alanında tecrübesiz olan ve bir teknoloji yarışması için geliştirdiği uygulama hakkında profesöründen endişe verici haberler alan bilgisayar bilimi öğrencisi Natalia yeni bir fikre yönelmek durumunda kalır ve kadın orgazmını iyileştiren bir uygulama geliştirmeye karar verir.

Natalia, geliştirmekte olduğu yenilikçi seks uygulaması için yardım aldığı dostları Paulina ve Monika ile birlikte bu karmaşık dünyayı keşfetmeye başlar. Ekip bu zaman zarfı içinde bir yandan da cinselliklerini ve kadın güçlerini yeniden keşfeder.

Aleksandra Skraba (Natalia), Maria Sobocińska (Paulina), Sandra Drzymalska (Monika) üçlüsünün başrolleri paylaştığı Sexify'nin oyuncu kadrosunda Malgorzata Foremniak, Bartosz Gelner, Piotr Pacek, Cezary Pazura, Wojciech Solarz, Sebastian Stankiewicz ve Ewa Szykulska gibi isimler de yer alıyor.

SEXIFY 2. SEZON OLACAK MI?

Sexify'nin 2. sezonunun olup olmayacağı henüz belli değil. Netflix önümüzdeki aylarda sezonun izlenme sayılarının yeterliliğine göre bir karar verecektir.

"Sexify" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin