Netflix mini dizisi Maid'i tanıyalım! Konusu, fragmanı, oyuncuları

Çok satan biyografiden esinlenerek hazırlanılan Netflix mini dizisi "Maid" yayında! Maid konusu, fragmanı, oyuncuları ve bilinmeyenleri...

"Kızım ve kendime almak istediğim evi düşündüğümde çok büyük ve çok eşya dolu hayal etmiyorum ama evimiz birbirimizi çok sevdiğimiz için sıcak bir yuva olurdu..."

Hayatını değiştir, hikâyeni baştan yaz! Çok satan biyografiden esinlenerek hazırlanılan Netflix mini dizisi "Maid" yayında!

MİNİ DİZİ "MAID" NETFLIX!TE BAŞLADI!

Utanmaz'ın (Shameless) ve Yetenekli Genç Kadın'ın (Promising Young Woman) yapımcısının arkasında olduğu Maid, 1. sezonuyla 01 Ekim 2021 Cuma tarihinde izleyiciyle buluştu.

"MAID" KONUSU

Peki; Stephanie Land'in çok satan bir anı kitabından (Maid: Hard Work, Low Pay, and a Mother's Will to Survive) esinlenen ve başrollerini Margaret Qualley ve gerçek hayattaki annesi Andie MacDowell'ın paylaştığı dizinin konusu ne?

Maid'in konusu; şiddet dolu bir ilişkiden kaçan genç bir annenin, zar zor da olsa geçimini sağlamak ve çocuğuna daha iyi bir gelecek inşa etmek için hizmetçilik yapmaya başlamasını merkezine alıyor.

Küçük kızı Maddy ile bir gece vakti evden kaçan Alex, sosyal hizmetlerden yardım ister ve Değerli Hizmetçiler şirketinde bir iş bulur. Ancak şurası bir gerçek ki; sorunları henüz yeni başlamıştır.

Maid; genç bir annenin yoksulluk, istismar ve her şeye rağmen değerini yeniden tanımlama dünyasında gezinirken hayatta kalma ve dayanıklılıkla ilgili inanılmaz hikâyesi olarak nitelendirilebilir.

21-10/02/maid-netflix-konusu.png

Süreleri 48 ile 60 dakika arasında değişen 10 bölümden oluşan yapımın bölüm isimleri "Ucuzluk Mağazası", "Pony'ler", "Deniz Camı", "Kaşmir", "Hırsız", "M", "Peynir", "Ayı Avı", "Gök Mavisi", "Kadınların Desteği" şeklinde sıralanıyor.

MAID OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Uyarlama senaryosunu Molly Smith Metzler'in kaleme aldığı dizinin oyuncu kadrosunda Margaret Qualley (Alex) ve Andie MacDowell (Paula) ikilisine eşlik eden isimler şöyle: Nick Robinson (Sean), Anika Noni Rose (Regina), Tracy Vilar (Yolanda), Billy Burke (Hank), Xavi de Guzman (Ethan), Aimee Carrero (Danielle).

21-10/02/maid-posteri.jpeg

John Wells Productions, LuckyChap Entertainment & Warner Bros. Television ortak yapımcılığında hazırlanan Maid'in yürütücü yapımcı kadrosu ise John Wells, Molly Smith Metzler, Margot Robbie, Tom Ackerley, Erin Jontow, Brett Hedblom ve Stephanie Land'den oluşuyor.

"Maid" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin