Netflix'ten Hollanda yapımı suç draması: Forever Rich

Ödüllü yönetmen-senarist ikilisi Shady El-Hamus ve Jeroen Scholten van Aschat imzalı suç draması "Forever Rich" Netflix'te yayınlandı. Konusu, fragmanı, oyuncuları...

De Libi ile tanınan yönetmenden etkileyici bir gerilim...

NETFLIX'IN HOLLANDA YAPIMI GERİLİMİ "FOREVER RICH" YAYINLANDI!

Ödüllü yönetmen-senarist ikilisi Shady El-Hamus (De Libi, Nightshade) ve Jeroen Scholten van Aschat (De Libi, Fenix) imzalı suç draması "Forever Rich" Netflix'te yayınlandı.

Jonas Smulders, Daniël Kolf, Sinem Kavus üçlüsünün başrolleri paylaştığı; 01 Ekim 2021 Cuma tarihinde yayınlanan filmin süresi 1 saat 30 dakika.

"FOREVER RICH" KONUSU VE OYUNCULARI

Hollanda yapımı sert gerçekçi ve sürükleyici yapımın konusuna bakacak olursak;

Forever Rich'in hikayesi; yükselişte olan bir şarkıcının, küçük düşürücü bir videosu viral olunca kontrolden çıkmasına ve onurunu kıran kişilerle ödeşmek için gece boyunca sürecek amansız bir mücadeleye girişmesine odaklanıyor.

Gelecek vadeden bir rapçi olan Richie kariyerinde yeni bir sayfa açmanın eşiğindedir. Kariyerinin en önemli gösterisinden hemen önce, bir grup silahlı genç tarafından saldırıya uğrar ve çok değer verdiği saati elinden alınır.

Saldırı videosunun internette yayılmasının ardından; intikam almak ve itibarını kurtarmak için yola çıkan Richie, kendisini bir kovalamacanın içinde bulur.

21-10/02/forever-rich-filmi-izle.jpeg

Jonas Smulders'ın (Richie) başrolünde yer aldığı filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Daniël Kolf (Tony), Sinem Kavus (Anna), Hadewych Minis (Els), Yootha Wong-Loi-Sing (Jessica), Mustafa Duygulu (Abdel), Yassin Dardour (Bilal), Zoë Love Smith (Sabia) gibi isimler yer alıyor.

Femke Bennink ve Annemieke van Vliet ikilisinin yapımcılığını üstlendiği Forever Rich'in müzikleri ise Mihkel Zilmer'a ait.

21-10/02/forever-rich-foto.jpeg

"Forever Rich" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin