Netflix suç-dram filmi Dönüşüm Noktası nasıl bir yapım? Konusu, fragmanı

İtalya yapımı suç-dram filmi "Dönüşüm Noktası (The Turning Point)" Netflix'te yayına girdi. La Svolta konusu, fragmanı, oyuncuları ve tüm detayları...

Sert ve gerçekçi suç dramalarını sevenler için Netflix'ten yeni bir seçenek!

İtalya yapımı suç-dram filmi "Dönüşüm Noktası (The Turning Point)" Netflix'te yayına girdi.

20 Nisan 2022 Çarşamba tarihinden itibaren Netflix platformundan izlenebilen yapımın süresi 1 saat 30 dakika.

Orijinal ismi "La Svolta" olan yapımın oyuncu kadrosuna baktığımızda Brando Pacitto (Baby), Andrea Lattanzi (Gökyüzünün Üzerinde 3 Metre) ve Ludovica Martino (SKAM: Italia) gibi tanıdık isimlerin başrolleri paylaştığını görüyoruz.

DÖNÜŞÜM NOKTASI FİLMİNİ TANIYALIM! KONUSU NE?

Peki, Dönüşüm Noktası'nda izleyiciyi nasıl bir hikâye bekliyor?

Film kısaca; çatışmadan nefret eden ve büyükannesinin eski dairesinde yaşayan aylak bir adam Ludovico'nun (Brando Pacitto), aniden hayatına girerek ona kendi yaşam tarzını dayatan tehlikeli bir haydut Jack (Andrea Lattanzi) ile beklenmedik bir dostluk kurmasını konu ediniyor.

Hikâye boyunca her zaman yüzleşmekten kaçınmaya kararlı bir tembelin, aniden hayatına giren bir suçluyla beklenmedik bir dostluk kurmasıyla gelişen olaylara tanıklık ediyoruz.

İki kahramanın zorunlu arkadaşlığı, sonunda olgunluğa giden gerçek bir rotaya dönüşerek, komik-dramatik, neşeli-acı bir tartışmada kendi gerçek benliklerinin açığa çıkmasına yol açar.

Roberto Cimpanelli & Gabriele Scarfone ikilisinin senaryosunu kaleme aldığı Dönüşüm Noktası'nın yönetmen koltuğunda Riccardo Antonaroli oturuyor. Yapım aynı zamanda Antanaroli'nin ilk uzun metrajlı film yönetmenlik denemesi.

"THE TURNING POINT" OYUNCULARI

Filmin oyuncu kadrosunda Andrea Lattanzi, Brando Pacitto ve Ludovica Martino üçlüsüne Aniello Arena, Marcello Fonte, Max Malatesta, Chabeli Sastre Gonzalez, Federico Tocci, Tullio Sorrentino, Cristian Di Sante gibi isimler eşlik ediyor.

39. Torino Film Festivali'nde yarışma dışı prömiyerini yapan La Svolta'da ayrıca Carl Brave'in yazıp seslendirdiği güzel bir parçayı dinleme şansını yakalıyoruz.

Rodeo Drive, Life Cinema & Rai Cinema iş birliğiyle hazırlanan The Turning Point'in fragmanını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

"La Svolta" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin