Netflix yapımı Bu Bir Soygundur: Dünyanın En Büyük Sanat Hırsızlığı'nı tanıyalım!

500 milyon dolar değerinde tablolar... Onları bulan kişiye 10 milyon dolarlık ödül... "Bu Bir Soygundur: Dünyanın En Büyük Sanat Hırsızlığı (This Is a Robbery: The World's Biggest Art Heist)" 1. sezon bölümleriyle Netflix kütüphanesine eklendi.

Bu bir tutku, bu bir komplo teorisi, bu bir gizem...

500 milyon dolar değerinde tablolar... Onları bulan kişiye 10 milyon dolarlık ödül... Büyük gizemin içine girme sırası sizde!

BU BİR SOYGUNDUR: DÜNYANIN EN BÜYÜK SANAT HIRSIZLIĞI - BÜYÜK GİZEM BAŞLADI!

Gerçek olayları aktaran limitli suç belgeseli "Bu Bir Soygundur: Dünyanın En Büyük Sanat Hırsızlığı (This Is a Robbery: The World's Biggest Art Heist)" 1. sezon bölümleriyle 07 Nisan 2021 Çarşamba günü Netflix kütüphanesine eklendi.

21-04/10/this-is-a-robbery-afis.jpg

"BU BİR SOYGUNDUR: DÜNYANIN EN BÜYÜK SANAT HIRSIZLIĞI" KONUSU

Bu Bir Soygundur: Dünyanın En Büyük Sanat Hırsızlığı; 1990 yılında polis kılığına girmiş iki adamın Boston'daki Isabella Stewart Gardner Müzesi'ne sızarak servet değerindeki sanat eserlerini çalmasını ve açılan soruşturmayı konu ediniyor.

İzleiyicler her bölümde bu kötü şöhretli ve cüretkâr soygunun içyüzünü keşfediyorlar.

Yapımın sezonu 50 ile 58 dakika süreli 4 bölümden oluşuyor. Bölümlerin sıralaması şöyle:

- 1. Sezon 1. Bölüm: "Polis Gibi Görünüyorlardı" (54 dakika)
- 1. Sezon 2. Bölüm: "Hainler" (51 dakika)
- 1. Sezon 3. Bölüm: "Onu Gördük" (58 dakika)
- 1. Sezon 4. Bölüm: "10 Milyon Dolar Ödül" (50 dakika)

21-04/10/this-is-a-robbery.jpg

Sezonun açılış bölümünde; bir müzenin güvenlik görevlisinin içeriye aldığı polis kılığındaki iki adam 81 dakika sonra paha biçilemez bir Rembrandt ve onlarca başka sanat eseri ile ortadan kaybolur.

"This Is a Robbery: The World's Biggest Art Heist" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin