Netflix yapımı The Big Day yeni bölümleriyle geri döndü!

Bir tutam çılgınlık, aşırı dozda aşk... Netflix yapımı The Big Day 2. sezonuyla döndü! Yeni sezon detayları...

"Hint düğününü sadece bol bol danstan ibaret sanıyordum. Ama fotoğrafların ve filmlerin ötesinde bir sürü başka ayrıntı var ve bu çok güzel..."

Bir tutam çılgınlık, aşırı dozda aşk... Ve The Big Day, üç abartılı Hint düğünüyle daha karşımızda!

THE BIG DAY: COLLECTION 2 BAŞLADI!

Hindistan'ın milyarlarca dolarlık benzersiz düğün sektörüne ve gösterişli törenlerle dünyaevine giren çiftlerin hikayesine bakış atan düğün ve aşk temalı reality programı "The Big Day" yeni bölümleriyle geri döndü.

İlk koleksiyonu 14 Şubat 2021 Sevgililer Günü'nde yayınlanan yapımın yeni sezonu olan "The Big Day (Collection 2)" bölümleri 07 Nisan 2021 Çarşamba günü Netflix kütüphanesine eklendi.

21-04/12/the-big-day-dugun-programi.jpg

THE BIG DAY 2. SEZONDA NELER OLACAK?

Hindistan'da gerçekleştirilen altı olağanüstü düğünü aktaran yapımın yeni koleksiyonunda izleyiciler nesilden nesile aktarılan geleneklerin çağdaş değerlerle ve şık kıyafetlerle bir araya gelmesine tanıklık etmeye devam ediyor.

Yeni sezon bölümlerinde farklı ırklardan iki çift farklılıklarını kutlayıp aşkın birleştirici gücünü ortaya koyarken neşe dolu düğünlerde kadehler benzerlikler için kalkıyor. Bir başka hikayede aileler tarafından ayarlanan iki görücü usulü evlilik, ünlü Hint düğünlerinin aileler olmadan nasıl eksik kalacağını gösteriyor. Son olarak çiftler ve düğün organizatörleri, Orta Doğu'dan Malezya'ya kadar uzanan özel düğün destinasyonlarında kusursuz Hint düğünleri düzenlemek için lojistik zorlukları özveriyle aşıyor.

21-04/12/the-big-day-netflix-foto-1618237215.jpg

Süreleri 42 ile 46 dakika arasında değişen yeni bölümler şöyle sıralanıyor:

- 2. Sezon 1. Bölüm: "Sınırlar Ötesi Aşk" (44 dakika)
- 2. Sezon 2. Bölüm: "Bir Aile Meselesi" (46 dakika)
- 2. Sezon 3. Bölüm: "Önemli Olan Yolculuk Değil, Varış Noktasıdır" (42 dakika)

"The Big Day: Collection 2" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin