Netflix'in Yeni Türk Dizisi Fatma için Fragman Yayınlandı!

Netflix Türkiye orijinal yapımı Fatma dizisinden ilk fragman geldi. İddialı yapım şimdiden çok konuşulacak gibi duruyor. İşte ilk fragman ve yeni bilgiler.

Oğulcan Özsezgi
12 Nisan 2021 - 17:58
Gündem

Netflix Türkiye tarafından sunulan Türk yapımı dizilerin sayısı giderek artıyor. Her seferinde biraz daha kaliteli bir yapım karşımıza çıkmaya başladı. Bu sefer gündem “Fatma” dizisi.

Yine Netflix’in sunduğu Türk yapımlarından biri olacak dizi için beklenen haberler de gelmeye başladı. Dizinin ilk duyursunun yapılmasının ardından bugün fragman yayınlandı. Açıkçası fragman bile ne kadar iddialı bir diziyi beklediğimizin kanıtı oldu. Peki, dizi nasıl bir konuyu işleyecek? İlk fragmandan anladıklarımız neler?

Netflix Orijinal Yapımı Fatma, 27 Nisan’da Yayınlanıyor

Önce konudan söz edelim. Fragmanı da konuşacağız. Hikaye, diziye adını veren Fatma karakterinden yola çıkıyor. Burcu Biricik tarafından canlandırılan karakterin hayatı, kocası Zafer hapisten kaçınca tamamen değişiyor.

Temizlikçi olarak çalışan Fatma, kocasını ararken kendisini bambaşka olaylar içerisinde bulacak ve bir cinayet işlemek zorunda kalacak. Tabii ki henüz bu cinayeti tam olarak neden işleyeceği konusunda bilgi yok. Dizi yayınlandığı zaman göreceğiz.

21-04/12/netflix-fatma.jpg

Bu işlenen cinayet ise her şeyin başlangıcı olacak. Artık bir yandan kocasını arayan ana karakterimiz bir yandan da yaşamak için öldürmeye devam edecek. Temizlikçi olarak hayatını sürdüren bir kadının seri katile dönüşmesini izleyeceğiz.

Belki çok eğlenceli olmayacak ama sürükleyici bir dizi geleceği kesin. Zaten yayınlanan fragmanda da hikayenin nasıl işleneceğini görebiliyoruz.

 

En azından tüyolar alabiliyoruz. 1 dakika 30 saniyelik fragmanda, Fatma’nın sorguya girdiğini, bir yandan işini sürdürmeye devam ettiği bir yandan da karanlık adamlarla buluştuğunu görüyoruz. Ama anlayabildiğimiz sadece burası. Daha fazla detay yok. Geri kalanları dizi, 27 Nisan tarihinde yayınlandığı zaman öğreneceğiz.

Dilerseniz diğer detaylardan ve oyunculardan da söz edelim.

Fatma Dizisi Oyuncuları Kimler?

Bu orijinal senaryoyu kaleme alan isimle başlayalım. Dizinin senaryosu Özgür Önürme tarafından kaleme alınmış. Ayrıca yönetmenlik koltuğunda da Özer Feyzioğlu birlikte bir çalışma yapılmış. Oyunculara geçtiğimizde de başta söylediğimiz gibi ilk karşımıza çıkan, son dönemlerde yükselen yıldız Burcu Biricik olacak. Ana karaktere hayat verecek olan ünlü isme;

  • Melis Sezen
  • Hazal Türesen
  • Mehmet Yılmaz Ak
  • Mustafa Konak
  • Deniz Hamzaoğlu
  • Çağdaş Onur Öztürk
  • Gulçin Kültür Şahin
  • Olgun Toker
  • Ve Uğur Yücel,

eşlik edecek.

21-04/12/netflix-fatma-2.jpg

Toplamda 6 bölümden oluşacağı ve mini dizi formatında yani tek sezonluk bir dizi olacağı söylenen Fatma, maksimum 55 dakikalık bölümlerle karşımızda olacak. Devam sezonu gelir mi inanın bilemiyorum ama ilgiye göre durum değişebilir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin