Netflix'in korku kuşağı The Old Ways ile devam ediyor!

Netflix'ten şeytan çıkarma temalı yeni bir yapım! "The Old Ways" Netflix izleyicisiyle buluştu. Konusu, oyuncuları...

Volkan Küçükel
28 Ağustos 2021 - 17:29
Kültür Sanat

Netflix'ten şeytan çıkarma temalı yeni bir yapım!

Büyücülük ve şifacılıkla ilgili ilgi çekici bir hikâye için memleketi Veracruz'a giden muhabir, burada yaptığı araştırmalar esnasında şeytanın onun bedenini ele geçirdiğine inanan bir grup tarafından kaçırılır ve olaylar gelişir...

Dünya prömiyerini Ekim 2020'de Sitges Film Festivali'nde yapan korku filmi "The Old Ways" Netflix izleyicisiyle buluştu. Yapım 25 Ağustos 2021 Çarşamba tarihinden itibaren Netflix kütüphanesinden izlenebilmekte.

THE OLD WAYS NASIL BİR YAPIM?

The Old Ways'in detaylı konusuna bakacak olursak;

21-08/28/the-old-ways-korku-filmi-1630166065.jpeg

Filmde Brigitte Kali Canales'i, büyücülük üzerine ilginçbir hikâye aramak için Veracruz yakınlarındaki memleketine dönen Meksikalı-Amerikalı bir muhabir olan Cristina Lopez rolünde izliyoruz.

Cristina bölgdeki bir mağarada keşif yaparken kendisinin bir iblis tarafından ele geçirildiğine inanan bir bruja (bir kadın büyücülük uygulayıcısı) da dahil olmak üzere bir grup yerli tarafından kaçırılır

Oyuncu kadrosunda Brigitte Kali Canales'e Andrea Cortés (Miranda), Julia Vera (Luz), Sal Lopez (Javi), AJ Bowen (Carson), Weston Meredith (Postehki), Julian Lerma, Elizabeth Phoenix Caro (Genç Cristina), Michelle Jubilee Gonzalez (Cristina'nın annesi) gibi isimler eşlik ediyor.

21-08/28/the-old-ways-film.jpeg

Soapbox Films yapımcılığında hazırlanan The Old Ways'in senaryosunu Marcos Gabriel kaleme alırken; yönetmen koltuğu ise Christopher Alender'a emanet.

The Old Ways korku filmlerini sevenler için şu sıralar iyi alternatiflerden biri gibi duruyor...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin