The Water Man (Annem Yaşasın) nasıl bir yapım? Konusu ne?

David Oyelowo'nun ilk yönetmenlik denemesi olma özelliğini taşıyan "The Water Man (Annem Yaşasın)" Netflix'te! Konusu, oyuncuları...

Volkan Küçükel
28 Ağustos 2021 - 19:35
Kültür Sanat

Umut etkili bir güçtür...

David Oyelowo'nun ilk yönetmenlik denemesi olma özelliğini taşıyan temposu yüksek aile filmi "The Water Man (Annem Yaşasın)" Netflix'te!

Rosario Dawson ve Lonnie Chavis'in başrolleri paylaştığı yapım 25 Ağustos 2021 Çarşamba tarihinden itibaren Netflix kütüphanesinden izlenebiliyor.

"THE WATER MAN" KONUSU

Peki, The Water Man nasıl bir yapım?

Annem Yaşasın'ın konusu; hasta annesini kurtarmak için umutsuzca çabalayan 11 yaşındaki Gunner'ın evden kaçıp ölümü aldatma gücüne sahip olduğu söylenen efsanevi bir adamı aramaya başlamasını konu ediniyor.

Gunner Boone (Lonnie Chavis) kısa süre önce ailesiyle küçük, kırsal bir kasaba olan Pine Mills, Oregon'a taşınan 11 yaşında bir çocuktur.

Zamanını bir grafik roman üzerinde çalışarak, bisiklete binerek ve dedektif hikayeleri ödünç almak için yakındaki bir kitapçıyı ziyaret ederek, ayrıca annesi Mary (Rosario Dawson) lösemi olduğu için kanser üzerine kitaplar araştırarak geçirmektedir.

Bir süre sonra ölümü aldatma gücüne sahip olduğu söylenen Su Adam hakkında yerel bir efsaneyi duyar ve bunu araştırmaya başlar.

21-08/28/the-water-man-filmi.jpeg

Yapımın oyuncu kadrosu David Oyelowo (Amos Boone), Rosario Dawson (Mary Boone), Lonnie Chavis (Gunner Boone), Amiah Miller (Jo Riley), Alfred Molina (Jim Bussey), Maria Bello (Şerif Goodwin) ve Jessica Oyelowo'dan (Mrs Bakemeyer) oluşuyor.

ShivHans Pictures, Harpo Films & Yoruba Saxon Productions iş birliği ile hazırlanan filmin baş yapımcısı Oprah Winfrey.

Yapımın senaryosunu ise Emma Needell kaleme aldı.

21-08/28/the-water-man-posteri.jpeg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin