Netflix'in silahlı hapishane kuşatma konulu yeni dizisi Baruca'yı tanıyalım!

Bir grup silahlı adamın Monte Baruca psikiyatri hapishanesini kuşatmasını konu edinen Netflix dizisi "Baruca" duyuruldu. Baruca konusu, oyuncuları...

Dünya çapında fenomen haline gelen pek çok İspanya yapımı diziye sahip olan Netflix önümüzdeki ay ve yıllarda izleyiciyle buluşacak yeni İspanyol dizilerinin hazırlıklarına devam ediyor. 

Dijital yayın devinin gerçekleştiği duyuruya göre İspanya menşeli yeni pek çok dizi, film ve reality program için prodüksiyon sürecine başlandı.

BARUCA NASIL BİR DİZİ?

Platformun dikkat çeken yeni dizi projelerinden birisi de "Baruca"

Peki, Baruca nasıl bir dizi? Konusu ne? Oyuncu kadrosunda kimler var? İşte dizi hakkında bize ulaşan ilk bilgiler...

21-04/15/alberto-ammann.jpg

BARUCA, AKSİYON VE GERİLİM VADEDİYOR!

Aksiyon-gerilim türündeki Baruca'nın hikayesi, bir grup silahlı adamın 24 Aralık'ta Monte Baruca psikiyatri hapishanesini kuşatıp binanın iletişimini dış dünyayla kesmeleri soncu gelişen olaylara odaklanıyor.

Grubun amacı, tehlikeli bir seri katil olan Simón Lago'yu ele geçirmektir.

Grubun taleplerine boyun eğmek muhtemelen kuşatmayı sona erdirecek olsa da hapishane müdürü onu teslim etmeyi reddeder ve birkaç mahkumu sınırlı sayıdaki güvenlik güçlerine ekleyerek saldırıya karşı savunma başlatır.

BARUCA OYUNCU KADROSU

Sezonu 6 bölümden oluşan dizinin başrolerini Alberto Ammann (Narcos) ve Luis Callejo (The Fury of a Patient Man) paylaşıyor.

21-04/15/netflix.png

Verónica Fernández (Hache) & Laura Sarmiento (La Zona) yaratıcılığındaki Baruca'nın yönetmenliğini ise Óscar Pedraza (Patria, Sky Rojo) üstleniyor.

Dizinin başlangıç tarihi ile ilgili henüz bir bilgi verilmiş değil. Çekim sürecinin ilerlemesiyle birlikte proje hakkında daha detaylı bilgiler gelecektir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin