Türkiye'de izin verilmeyen Şimdiki Aklım Olsaydı dizisi Netflix İspanya yapımı olarak geliyor!

Hikâyesinde eşcinsel karaktere yer verdiği için Kültür ve Turizm Bakanlığı ve RTÜK'ten onay alamayıp iptal edilen "Şimdiki Aklım Olsaydı" dizisi "If Only (Si lo hubiera sabido)" ismiyle İspanyol yapımı olarak Netflix'e geliyor!

Hikâyesinde eşcinsel karaktere yer verdiği için Kültür ve Turizm Bakanlığı ve RTÜK'ten onay alamayıp iptal edilen ve o sıralar ülke gündemine bomba gibi düşen "Şimdiki Aklım Olsaydı" dizisi "If Only (Si lo hubiera sabido)" ismiyle İspanyol yapımı olarak Netflix'e geliyor!

ŞİMDİKİ AKLIM OLSAYDI YENİ İSMİ "IF ONLY (SI LO HUBIERA SABIDO) OLARAK ÇEKİLİYOR!

Ece Yörenç'in kaleme aldığı hikayenin Irma Correa tarafından uyarlanmasıyla hazırlanan dizinin konusu şöyle:

21-04/15/ece-yorenc.jpg

Hayattan en çok da kendinden yorulup fena halde sıkılmış, 10 yıllık evliliği içinde kaybolmuş mutsuz bir kadın olan Emma (Megan Montaner) bir zaman hatası ile 10 yıl öncesine geri döner.

30 yaşındaki zihniyle 20 yaşındaki bedene hapsolan Emma artık kim olmak istediğini ve önündeki 10 yıllık dönemde neler olacağını yeniden değerlendirme şansına sahiptir.

Boomerang TV'nin yapımcılığı üstlendiği Si lo hubiera sabido'nun çekimlerine bu yıl içinde başlanıyor.

ŞİMDİKİ AKLIM OLSAYDI'NIN İPTALİ ÜLKE GÜNDEMİNDE UZUN SÜRE YER TUTMUŞTU

Netflix Türkiye'nin geçtiğimiz yılın başlarında duyurduğu ancak iptal edilmesiyle rafa kaldırılan Şimdiki Aklım Olsaydı dizisi Ay Yapım yapımcılığında, Çağan Irmak ve Umut Aral'ın yönetmenliğinde hazırlanacak ve başrolleri Özge Özpirinçci ile Birkan Sokullu paylaşacaklardı.

21-04/15/imdiki-aklim-olsaydi-dizisi-iptal-edildi.jpg

Ece Yörenç dizinin iptal edilmesi nedeniyle o sıralar yaptığı açıklamada "Bir gey karakter nedeniyle dizinin çekimlerine izin verilmediğini ve bunun ilerisi için çok korkutucu" olduğunu dile getirmişti.

Şimdiki Aklım Olsaydı'nın resmi konu özeti şöyleydi: Reyhan, Nadir ile olan 10 senelik evliliği içinde kaybolmuş mutsuz bir kadındır. Kocasından, patlak bir prezervatif sonucu hamile kaldığı 9 yaşındaki ikizlerinden, yaşadığı hayattan en çok da kendinden yorulup fena halde sıkıldığı günün gecesinde 500 yılın en güçlü kanlı ay tutulması gerçekleşir ve Reyhan bir mucize eseri 10 yıl öncesine, hayatının dönüm noktası olan o geceye, yani Nadir'in evlenme teklif ettiği o büyük ana şimdiki aklıyla geri döner.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin