Survivor 2021 Dora Ceza mı Aldı? Peki Neden?

Survivor 2021 Dora Ceza mı aldı? 70.bölümde Survivor 2021 Dora Ceza sahnesi dikkat çekti. İşte yarışmacının ceza alması durumuna ilişkin son bilgiler.

Oğulcan Özsezgi
15 Nisan 2021 - 21:17
Gündem

Survivor 2021, hızlı bir tempoyla devam ederken yarışmacılar da bir bir elenmeye devam ediyor. Artık sona doğru yaklaştıkça bir bir yarışmacılar da azalıyor. En son Hanzade’nin de elendiği yarışmada, beklenmedik olaylar da yaşanıyor ve yarışmacılar cezalarla karşı karşıya kalabiliyor. En son Survivor 2021 Dora ceza aldı gibi gözüküyor.
Bu akşam ekranlara gelecek olan yeni bölümde gönüllüler takımında yer alan ismin Acun Ilıcalı tarafından uyarıldığı ve ceza alacağı gözüküyor.

Survivor 2021 Dora Ceza mı Aldı? Cezası ne?

Yarışmacının ceza almasının nedeni, yine yarışma kurallarını ihlal etmesi oldu. Daha önce Aleyna, İlayda, Hanzade ve Batuhan da benzeri bir nedenden ceza almıştı. Şimdi Dora ceza aldı. Acun Ilıcalı’nın oyun sonrasında söylemlerine göre, yarışmacı oyun alanında bulunan bir yiyeceği yedi.

Oyun sırasında ya da hemen sonrasında yenen yiyeceğin ne olduğu ve Dora’nın ne kadar ceza alacağı ise bu bölüm belli olacak. 70.bölüm ile beraber Acun Ilıcalı’nın cezayı da açıklaması bekleniyor. Diğer yarışmacıların aynı durumlarda aldıkları cezaları biliyoruz.

 

Diğer yarışmacılar aydı durumlarda 3 ödülden mahrum bırakılıyor. Gördüğümüz Survivor 2021 Dora ceza açıklamasında da benzer bir kararın çıkacağı.

Fakat bu aşamada verilecek olan cezanın 3 ödül oyunu ödülünden yararlanılmaması olması, Dora’nın ciddi anlamda sıkıntıya girebileceğini gösteriyor. Çünkü hem ödül oyunları büyüdü hem de artık yavaş yavaş son aşamaya gelindi.

Böyle bir aşamada alınan cezanın ciddi bir pişmanlık yaratacağı kesin.Yeni bölümde ceza açıklaması geldiği zaman, konuya ilişkin olarak biz de detayları görmeyi umut ediyoruz.

Cezanın tam nedenini ve ne kadar olduğunu bölümden sonra açıklayacağız. Bu arada belirtmeden de geçmeyelim ki son süreçte cezalar çok daha fazla gündeme gelmeye başladı. Artık yarışmacıların açlığı kuralların önüne geçiyor gibi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin