Camdaki Kız Tako Kimdir? Hamza Yazıcı Kim?

Camdaki Kız Tako kimdir? Tako karakterine hayat veren Hamza Yazıcı kimdir? Gelin Tako karakterini ve ünlü oyuncu Hamza Yazıcı'yı yakından tanıyalım.

Oğulcan Özsezgi
15 Nisan 2021 - 21:50
Gündem

Henüz ikinci bölümü yayınlanan Camdaki Kız dizisinde, karakterler iyiden iyiye oturmaya başladı. Başrol karakterler tamam ama bir de konulara uzaktan dahil olmasına karşı dikkat çeken karakterler de var. Bunlardan birisi de Camdaki Kız Tako karakteri. Hamza Yazıcı tarafından hayat verilen karakter o kadar çok sevildi ki sosyal medyada Camdaki Kız Takor kimdir soruları sorulmaya başlandı.

Biz de karakterimizi yakından tanıtmaya çalışacağız. Hem karakteri hem de ünlü oyuncuyu yakından tanıyalım.

Camdaki Kız Tako Kimdir?

Önce karakteri bir konuşalım. Diziye damga vuran karakter, Rafet Koroğlu’nun yardımcısı ya da sağ kolu olarak gösterilebilir. Üstüne, nizamına, saç tıraşına kadar her şeyine çok özen gösteren Tako, bu konuda biraz daha farklı bir yapıda bir karakter.

Rafet’in sağ kolu olarak kendini daha güçlü hisseden karakterden beklentiler büyük. Diziye renk katacağı ve belli yerler de önemli rol üstleneceği düşünülüyor. İlerleyen bölümlerde Tako’ya daha nasıl görevler yükleneceğini göreceğiz. Camdaki Kız Tako kimdir sorusuna yanıt bulduğumuza göre bu karaktere hayat veren Hamza Yazıcı karakterine bakalım.

21-04/15/camdaki-kiz-tako-kimdir.jpg

Hamza Yazıcı Kimdir?

Hamza Yazıcı, Hataylı genç bir tiyatrocu. 1.28 cm boyunda olan Yazıcı, 1992 doğumlu ve şu an 29 yaşında olduğu biliniyor. Oyunculuk kariyerine de 2008 yılında adım atan ünlü isim, daha önce birçok kısa filmde yer almış. Sonrasında 2015 yılında kısa gişe serüveni olan Polis Akademisi Alaturka yapımında yer almış.

Sonrasında ise Güldür Güldür skeçlerinde görev almıştı. Kolonya Cumhuriyeti filmi ve sonrasında da Çok Güzel Hareketler Bunlar 2. Zaten Camdaki Kız dizisine geçişi de Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 skeçlerinden oluyor.

21-04/15/camdaki-kiz-tako-kimdir-hamza-yazici.jpg

Hamza Yazıcı kimdir az çok tanıdık. Ne kadar yetenekli bir isim olduğu da ortada. Biz genelde ünlü ismi komedi yönüyle tanımış olsak bile, Camdaki Kız dizinde neler yapacağını da merakla bekliyoruz. Karakter ve oyuncu uyumunun çok iyi oturduğunu düşünüyorum.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin