Camdaki Kız Muzaffer Kim? Muzaffer’in Hastalığı Ne?

Camdaki Kız Muzaffer kim? Dizide yer alacak olan Muzo'nun hastalığı ne? Neden odasından hiç çıkmıyor? İşte esinlenen kitaba göre bilinenler.

Oğulcan Özsezgi
15 Nisan 2021 - 22:36
Gündem

Yeni bölümde Camdaki Kız Muzaffer kim soruları gündeme gelmeye başladı. Yavaş yavaş ortaya çıkarılan karakterin kim olduğu ve Muzo olarak seslenilen ismin, hastalığının ne olduğu merak ediliyor.

Tabii ki bu konuda bir değişiklik yapılacak mı bilmiyoruz ama dizinin esinlenildiği kitaba göre Camdaki Kız Muzaffer kim ve hastalığı ne biliniyor. Biz de buna göre karakterden ve hastalığından söz edelim.

Camdaki Kız Muzaffer Kim?

Dizinin esinlenildiği kitaba göre değerlendirecek olursak Muzo, ailenin en küçük çocuğu. Sedat dışında evin küçük olan oğlu olarak bilinen karakter, diziye göre Selen karakteri ile ikiz. Zaten hastalığı olduğu söylenen hastalıkta bu ikizlik durumundan kaynaklanıyor. Bundan da söz edeceğiz.

Esinlenilen kitaba göre Camdaki Kız Muzaffer, çok daha kapalı biri. Bilişim sistemlerine ilgi duyan ve evden çıkmayı pek sevmeyen bir karakter. Bunun yerine sahip olduğu odayı tam anlamıyla bir üs haline getirdiği biliniyor. Dizide bunun nasıl işleneceğini de göreceğiz. Camdaki Kız Muzaffer kim anlattığımıza göre, en azından kitaba göre bir değerlendirme yaptığımıza göre geçelim hastalığının ne olduğu konusuna.

21-04/15/camdaki-kiz-muzaffer-kim.jpg

Camdaki Kız Muzo’nun Hastalığı Ne?

Muzaffer’in hastalığı, doğuştan gelen bir hastalık. Aslında bir hastalık olarak değil de anne karnında yaşanan bir anormallik olarak da değerlendirilebilir. Bilinene göre Muzaffer’in hastalığı, ikizi Selen’den kaynaklanıyor.
Anne karnında Selen olarak bilinen kardeş, Muzo olarak bilinen kardeşin sırtında bir yük oluşturmuş.

Anne karnında yaşanan sorun nedeniyle Muzo kambur olarak dünyaya gelmiş.Kitapta işlenen şekliyle Muzo karakterinin hastalığı bu olarak biliniyor. Karakterin hiç dışarı çıkmak istememesinin nedeni de bu olarak gösterilebilir.
Dizinin ilerleyen bölümlerinde bu konuda daha fazla detay elde edeceğimize eminiz. Şimdilik iddia edilen karakteri canlandıracak olan ismin Enis Arıkan olacağı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin