33.Bölümde Çukur’a Bomba Transfer! İsmet Dizide

Çukur dizisine yeni bir karakter daha dahil oluyor. Bu kez dizide İsmet karakterinin geldiğini göreceğiz. Peki, Çukur İsmet karakterini kim canlandıracak?

Oğulcan Özsezgi
15 Nisan 2021 - 22:50
Gündem

Sezon sonu mu yoksa final mi derken final yapacağı ortaya çıkan Çukur, çok hareketli bölümlere hazırlanıyor. Dizi final yapacak ama çok iddialı bölümlerden sonra final yapacak. Karaca’nın ölmesi, sonrasında Kulkan karakterinin veda edeceğinin iddia edilmesi derken şimdi de diziye yeni bir karakter dahil olacağı söylendi. Çukur’a katılacak yeni karakter İsmet olacak.

Mayıs ayının sonlarına doğru veda etme durumu olan dizide İsmet karakterini kim canlandıracak o da belli oldu.

Çukur’a İsmet Geliyor? Kim Canlandıracak?

Henüz yeni karakterin tam olarak dizideki etkisini bilemiyoruz. Bunun yeni bölümlerle beraber deneyimleyeceğiz. Yeni bölümler geldikçe karakter tam oturacaktır. Şimdi merak edilen ise Çukur’da İsmet’i kim canlandıracak kısmı.
Bu konuda da bilgiler var. İsmet karakterini canlandıran Çağla Özavcı olacak.

Yeni isim diziye 33.bölümle beraber dahil edilecek. 4.sezon 33.bölümde gelecek genç oyuncunun nasıl bir performans göstereceğini izleyip göreceğiz. Dilerseniz Çağla Özavcı kimdir ve daha önce hangi rollerde yer almış olan bir isim ona da bakalım.

21-04/15/ukur-ismet-2.jpg

Çağla Özavcı Kimdir? Oynadığı Yapımlar Hangileri?

Genç isimlerden biri olan Özavcı, Süleyman Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinden mezun. 1991 doğumlu olan ünlü oyuncu, ilk kez 2015 yılında karşımıza çıktı. 2016 yılında Acı Aşk dizisinde de rol alan ünlü isim, en son ise Sen Anlat Karadeniz dizisinde Nazar karakterine hayat vermiş olan isimlerden birisiydi.

Final durumuna bakacak olursak İsmet karakterine can verecek olan Çağla Özavcı’yı çok fazla izleyemeyeceğiz. Muhtemelen birkaç bölüm sonra zaten dizi final yapacak. Ama bu süre içerisinde herkesi şaşırtacak gelişmeler yaşanabilir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin