Camdaki Kız 3.Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Neler Olacak?

Camdaki Kız 3.Bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda dikkat çeken noktalar neler? Camdaki Kız 3.Bölümde neler yaşanacak? Nalan'ın durumu ne olacak?

Oğulcan Özsezgi
15 Nisan 2021 - 23:00
Gündem

Camdaki Kız yine ilgi çeken bir 2.bölümle ekranlara geldi. Yeni bölümde yine çok dikkat çeken dizide, birçok gelişme yaşandı. Bu bölümde Nalan ile Burcu Biricik arasındaki ilişkinin arttığını gördük. Ailelerin birbirlerine ziyaretlerinden sonra, en son yüzükler takıldı.

Bu sırada Sedat karakteri Nalan’ı dışarıda kahve içmeye davet etti. Tabii ki Feride hanım önlemlerini aldı. Sürükleyici bir ikinci bölümden sonra Camdaki Kız 3.Bölüm fragmanı da yayınlanmış durumda. Peki, fragmanda neler var? Yeni bölümde neler olacak?

Camdaki Kız 3.Bölüm Fragmanı Önemli Tüyolar Veriyor

2.bölümde Sedat ile Nalan dışarı çıkmış, Feride ise Nalan’ı takip etmek için telefonu açık bırakarak yanına vermişti. Magazincilerin iki ismi takip etmesi nedeniyle Sedat, kahve içmek için Nalan’ı kendi evine götürmüştü. Tabii ki Feride telefondan durumu öğrendi ve ortam gelirdi.

Bu sırada ise Nalan, Sedat’ın evinde yer alan fantezi odasını gördü. Annesinin aşırı sıktığı korse nedeniyle Nalan’ın bayıldığını ve burada da bölümün sonlandığını gördük.

Camdaki Kız 3.Bölüm fragmanına baktığımız zaman ise önemli ipuçları görüyoruz. Bir kere Nalan’ın bayılması sonrasında annesi ona büyük bir tepki gösterecek gibi gözüküyor. Sağ sağlim bir şekilde Nalan’ın eve döndüğünü anlıyoruz.

Bunun yanında fragmanda Sedat ile Cana’nın evdeki manzara hakkında konuşmaları yer alıyor. Nalan’ın gördüklerini anlatmasından çekinen çift, beraber yemek yerken görüntüleri çekiliyor.

Muhtemelen bu görüntüler de Rafet’e gönderiliyor. Bu bölümde de gözükmedi ama aile üyelerinin görüntüler için Muzaffer’den yardım istediğini görüyoruz. Belki Muzo 3.bölümde ortaya çıkacak. Bakalım daha neler olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin