Magnum P.I. 4. sezon olacak mı? CBS'ten hızlı karar!

CBS dizisi Magnum P.I. 4. sezonuyla dönecek mi? Yayıncı kanal CBS kararını verdi ve dizinin yeni sezon onayını aldığını duyurdu. Yeni sezon detayları...

Donald P. Bellisario ve Glen A. Larson ikilisinin yaratıcısı olduğu ve 1980-1988 seneleri arasında yayınlanan aynı isimdeki dizinin yeniden çevrimi niteliğindeki "Magnum P.I." orijinali gibi uzun ömürlü bir dizi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor!

MAGNUM P.I. 4. SEZONUYLA EKRANLARDA OLMAYA DEVAM EDECEK!

Uyarlama senaryosunu Peter M. Lenkov ve Eric Guggenheim'in kaleme aldığı Magnum P.I. dizisi yayıncı kanal CBS'ten resmi 4. sezon onayını aldı.

04 Aralık 2020'de başladığı 3. sezonunu 07 Mayıs 2021'de sonlandırmaya yaklaşan dizinin hayranları için yeni sezon onayı müjdesi böylelikle erkenden gelmiş oldu.

İlk iki sezonu 20, üçüncü sezonu 16 bölümden oluşan dizinin 4. sezonunun bölüm sayısı hakkında henüz bir bilgi verilmedi.

21-04/16/magnum-pi-3x14-foto.jpg

Magnum P.I.'ın yeni sezon bölümlerinin önümüzdeki sonbahar ya da kış aylarında izleyiciyle buluşmaya başlaması bekleniyor.

MAGNUM P.I. REYTİNGLERİ NASIL GİDİYOR?

Jay Hernandez (Thomas Magnum), Perdita Weeks (Juliet Higgins), Zachary Knighton (Orville "Rick" Wright), Stephen Hill (Theodore "TC" Calvin), Tim Kang (Gordon Katsumoto) ve Amy Hill (Teuila "Kumu" Tuileta) gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran dizi devam etmekte olan sezonunda istikrarlı reyting grafiğini sürdürmekte. Dizinin yeni sezon onayı almasında kemik izleyici kitlesinin etkisi çok büyük.

21-04/16/magnum-pi-3-sezon-foto.jpg

Dizi; 16 Nisan'da "Whispers of Death", 30 Nisan'da "Before the Fall" ve 07 Mayıs'ta "Bloodline" isimli bölümlerinin yayınlanmasıyla birlikte 3. sezon finalini gerçekleştirmiş olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin