Behzat Ç. Neden Bitti? Belli Oldu

Behzat Ç. neden bitti netlik kazandı. Dizinin başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu konu hakkında net bir açıklama yaptı. İşte dizinin bitmesinin nedeni!

Oğulcan Özsezgi
16 Nisan 2021 - 22:34
Gündem

İlk kez 2010 senesinde ekranlarda gördüğümüz bir Ankara polisiyesi Behzat Ç., sadece 3 sezon devam etmesine karşın çok tutuldu. Dizinin doğallığı ve işlenen konular ilgi çekerken bir anda televizyon dönemi sona erdi. Aradan geçen yıllarda sinema filmleriyle gündeme gelen yapım, en son dijital platformlara taşınmıştı. BluTV’de yayınlanan ve devam edeceği söylenen yapım, ilk sezonun ardından yine sürpriz bir şekilde bitti. Behzat Ç. neden bitti soruları sorulmaya başlandı.

Aradan geçen uzunca sürenin sonunda bu konuda da bir açıklama geldi. Üstelik açıklama en yetkili isimden geldi. Dizinin başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu konuya ilişkin soruları cevapladı.

Behzat Ç. Neden Bitti! İşte Yapılan Açıklama

Gain’de yayınlanan “40” programında konu hakkında açıklamalar yapan Erdal Beşikçioğlu, aslında o dönem gelen iddiaları doğrulayan bir açıklama yaptı. O dönem iddialarda ünlü oyuncunun diziden ayrıldığı ve bu nedenle yeni sezonun çekilmediği söylenmişti.

Açıklamalarda da bu konuda bilgi verildi. Behzat Ç. neden bitti sorusunu cevap veren ünlü isim, Yönetmen Serdar Akar’ın yeni sezonu çekmeyeceğini öğrendikten sonra diziden ayrılmaya karar verdiği söyledi.

Dizinin yönetmeninin yanında Memduh Başkan karakterinin de diziden ayrılmasının söz konusu olduğu ve bu durumda da Erdal Beşikçioğlu’nun da devam etmeme kararı aldığı öğrenildi.

21-04/16/behzat-c-neden-bitti-2.jpg

Fenomen dizinin bu nedenle yeni sezonu da çekilmedi. Sonuçta diziye asıl adını veren ve başrol oyuncusu Behzat Ç. olarak biliniyor. Bu karakterin olmaması dizinin son bulması demek.

Zaten öyle de oldu. Dizi henüz ilk sezondan veda etti. Bundan sonraki aşamada dizinin yeniden çekilip çekilmeyeceği konusunda ise en ufak bir bilgi yok. Behzat Ç. yeniden çekilir mi bunu bilmek çok zor ama şu an için farklı yapımlar var.

Dizinin önemli karakterlerinden biri olan Ercüment Çözer’in kendi dizisi var. Bu durumda yeniden Behzat Ç. gelmesi biraz sürpriz olur gibi duruyor. Beklenti yok desek yeridir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin