Kırmızı Oda Miço Kimdir? Miraç Altan Çuhadar Kim?

Kırmızı Oda Miço karakteri kimdir? Dizide nasıl bir rol ile gündeme geliyor? Karakteri canlandıran Miraç Altan Çuhadar kim? Oyuncu hakkında ne biliyoruz?

Oğulcan Özsezgi
16 Nisan 2021 - 22:57
Gündem

Kırmızı Oda’nın en sevilen karakterlerinden biri olan Delikanlı Sadi, bu haftaki bölümde de gündem konusu oldu. Diziye damga vuran karakterin çocukluğu da en az ana karakter kadar ilgi çekti. Bu haftaki bölümde en çok konuşulan ise Kırmızı Oda Miço oldu. Delikanlı Sadi’nin sokaklardaki kader ortağı olarak bilinen karakteri kimin canlandırdığı da merak ediliyor. Peki, Kırmızı Oda Miço kimdir? Karaktere hayat veren Miraç Altan Çuhadar kim?

Bu sorulara cevap arayalım ve karakteri inceledikten sonra oyuncuyu yakından tanıyalım.

Kırmızı Oda Miço Kimdir? Diziye Devam Edecek mi?

Miço karakteri, Sadi karakterinin çocukluk arkadaşı olarak biliniyor. Sadi sokaklara düşünce, ilk bulduğu kişi Miço yani gerçek adı ile Mehmet karakteri.

Sadi ile beraber sokaklarda hayatta kalmaya çalışan karakter, tıpkı Sadi’nin olduğu gibi zorluk çekiyor. Miço yani Mehmet babası öldükten sonra sokaklara düşüyor. Mehmet karakterinin en dikkat çeken gizemi ise annesi. Miço’yu istemeyen annesi, bu bölümde de karşımıza çıkıyor.

Miço karakterinin sokakta kalırken rahatsızlanması sonrasında Sadi’nin Miço’nun annesini çağırdığı gördük. İki karakter ilk kez bu bölüm karşı karşıya geliyor. Kırmızı Oda Miço kimdir artık biliyoruz. Geçelim bu role hayat veren oyuncu Miraç Altan Çuhadar’a.

21-04/16/mirac-altan-cuhadar-kim.jpg

Miraç Altan Çuhadar Kim?

Aslen Trabzonlu olduğu bilinen Miraç Altan Çuhadar, İstanbul Bağcılar’da yaşamakta olduğu bilinmekte. Ortaokulu da burada bitiren Miraç Altan Çuhadar için daha fazla bilgi ise bulunmuyor.

Diziyle beraber öne çıkan ve performansı da sevilen oyuncunun bundan sonra başka diziler de yer alıp almayacağını da göreceğiz. Sonuçta Kırmızı Oda dizisinde belli bir süre yer alacak. Karakter diziden ayrıldığı zaman, yani Sadi iyileştiği zaman bu karakterler için de hikaye bitmiş olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin