Kırmızı Oda Hamdi Baba Kimdir?

Kırmızı Oda Hamdi Baba kimdir? Son bölümde Delikanlı Sadi'nin bahsettiği Hamdi Baba, Miço ve Sadi karakterini kurtaracak mı? Yoksa yeni bir der mi olacak?

Oğulcan Özsezgi
16 Nisan 2021 - 23:34
Gündem

Kırmızı Oda’da bu hafta Delikanlı Sadi hikayesine odaklanıldı. Sadi karakterinin çocukluk yıllarında neler yaşadığına ilişkin devam hikayesinde yeni bir karakter karşımıza çıkıyor. Bu kez karşımızda olan karakter ise Kırmızı Oda Hamdi karakteri. Sokak savaşlarında karşımıza çıkan karakter, bu bölüme damga vuracak. Peki, Kırmızı Oda Hamdi Baba kimdir? Bu bölümde nasıl bir rol alacak? Abdullah ile yaşanan çatışma nasıl olacak?

Kırmızı Oda Hamdi Kim?

Sadi ve Miço karakterinin bu bölümde kardeş dedikleri arkadaşları ölüyor. Cemre ya da Emre olarak bilinen karakter, bir köprü altında zatürre nedeniyle hayata veda ediyor. Sadi ve Miço ise Cemre’nin zatürre olmasına neden olan Abdullah’tan intikam almak istiyor. Bunun için Sadi ve Miço, sokakların bir başka ismi olan Kırmızı Oda Hamdi Baba karakterine gidiyor.

Hamdi Baba olarak bilinen karakter, bir nevi Abdullah’ın çetesine karşı. Hamdi’ye giden ikili, intikamını almak için Abdullah’ın tüm adamlarının yerini söylüyor. Sadece adamlarının yerini değil aynı zamanda Abdullah’ın yerini de söylüyor. Hamdi Baba karakteri de Sadi ve Miço’yu kurtarıyor.

21-04/16/kirmizi-oda-hamdi-baba-kimdir-2.jpg

Kırmızı Oda Hamdi Baba karakteri, ikiliyi kurtarıyor ve bu kez Sadi ile Miço rahat ediyor. Hamdi Baba karakteri, çocukları çalıştıran bir karakter değil. Hiç evlenmemiş olan karakter, çocuklara çıraklık öğreten ve sokak çocuklarına yardımcı olan bir isim.

Abdullah’ın çocuklara yapmış olduğu işkenceden onları kurtaran bir karakter olarak biliniyor. Kırmızı Oda Hamdi kim sorusuna yanıt verdiğimize göre şunu da belirtelim ki Hamdi karakteri kısa süre içerisinde ölüyor.

Delikanlı Sadi bu konuda da bilgi veriyor ama devamının haftaya geleceğini anlıyoruz. Haftaya neler olacak merakla bekliyoruz. Artık yavaş yavaş Delikanlı Sadi hikayesi için de sona geldiğimizi belirtelim.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin