Kırmızı Oda Abdullah’ın Sonu Ne Oldu?

Kırmızı Oda Abdullah’ın sonu ne oldu belli oldu. 33.bölümden sonra kötü karakter Abdullah için nihai son da gözükmüş oldu. İşte son bölümdeki detaylar.

Oğulcan Özsezgi
17 Nisan 2021 - 00:15
Gündem

Delikanlı Sadi’nin hikayesi yavaş yavaş sona doğru yaklaşmaya başladı. 33.bölümde Sadi, Emre’nin ölümünden sonra Miço ile neler yaptıklarını anlattı. Hikayede en çok merak edilen ise Kırmızı Oda Abdullah’ın sonu. Sadi, Miço, Emre ve daha birçok çocuğa eziyet eden o karaktere ne olduğunu da bu bölümde öğrenmiş olduk. Hem diziye yeni bir isim katıldı hem de biz karaktere ne olduğunu anladık.

Diziye yeni dahil olan kişinin Hamdi Baba olduğunu belirtmiştik. Aşağı Hamdi Baba karakterini merak edenler için link ekleyeceğiz. Biz gelelim kötü karakterin sonunun ne olduğuna.

İLGİLİ İÇERİK

Kırmızı Oda Abdullah’ın Sonu Nasıl Bitti?

En son Miço ve Sadi, Hamdi Baba’yı bularak Abdullah’ı şikayet etmişlerdi. Bunun sonucunda Hamdi Baba, Abdullah’ı yakaladı. Yanında getir götür işlerini de yapması için kötü karakteri yanına alan Hamdi Baba, bir nevi çocukların öcünü almış oldu.

Fakat bununla da bitmiyor. Kırmızı Oda Abdullah’ın sonu tahmin etmediğimiz bir şekilde bitiyor. 33.bölümün sonunda, Abdullah’ın yaşlanmış bir şekilde Sadi’nin getir götürünü yaptığını görüyoruz.

Kamburu çıkmış yaşlanmış ayakçılık yapan bir tip. Sadi acıyıp biraz yiyecek bir şeyler veriyor bir az para veriyor.
33.bölümün sonunda gördüğümüz tek detay bu. 34.bölümde Kırmızı Oda Abdullah’ın sonu hakkında daha fazla bilgi elde edeceğiz.

Miço’ya ne oldu sorusunu da cevaplama şansımız olacak. Abdullah’ın bu sürece nasıl geldiği ve Sadi’nin nasıl intikam aldığını da yine yeni bölümde görme şansımız olacak. Şimdi 34.bölümü bekleyeceğiz. En azından fragmanı görmek bize fikir verecektir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin