Masumlar Apartmanı 30.Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İşte Olacaklar

Masumlar Apartmanı 30.Bölüm fragmanı yayına açıldı. Masumlar Apartmanı 30.Bölüm fragmanı sonrasında hangi detayları öğrendik? Kazan dairesinde kim var?

Oğulcan Özsezgi
17 Nisan 2021 - 00:32
Gündem

Masumlar Apartmanı 30.Bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak soruları gündem olmuştu. Çünkü 29.bölüm çok heyecanlı geçmişti. Han kazan dairesine kimi kilitledi ve Esra’nın son sahnede başına kim vurdu gibi soruların cevaplarını arıyorduk. İşte 30.bölümn fragmanı da yayınlandı ve bu soruların cevaplarını az çok bulabildik.
Özellikle Han’ın durumu hakkında bilgi var mı bu merak ediliyordu. Gelin yeni fragmana bakalım ve neler olacakmış görelim.

Masumlar Apartmanı 30.Bölüm Fragmanı ve Detaylar

Fragmana başlarken Bayram, Safiye’ye Naci'nin klarnetini getiriyor. Neden getiriyor bunu anlamadık. Naci kazan dairesinin içerisinde mi bunu bilemiyoruz. Daha diziye dönüp dönmeyeceği de belli değil.

Bu arada Han’ın klinikte tartıştığı psikolojik sorunları olan Anıl karakterinin de diziye resmen dahil olduğunu görüyoruz. Tehlikeli karakter bir süre apartmanı izliyor ve en son Gülben ile karşılaştığını anlıyoruz.

Gülben ile karşılaştıktan sonra karakterin ne yaptığı konusunda bilgi yok. Ayrıca Esra’nın da ölmediğini ve iyi olduğunu anlıyoruz. Esra kazan dairesinde biri olduğuna ilişkin İnci’yi ikna ediyor ve son sahnede ikilinin beraber kazan dairesine girdiğini görüyoruz.

 

Artık kazan dairesinde kim var görebilecek miyiz belli değil. İkili kazan dairesine yaklaştığı ve koridordan geçtiği zaman, yerde yatan biri anlaşılıyor. Ayrıca sürekli borulara vurulan zincirlerin de sarılı olduğunu net olarak anlıyoruz.

Masumlar Apartmanı 30.Bölüm fragmanı için paylaşılan detaylar bunlar. Bu detayların dışında ikinci fragman geldiği zaman daha fazla bilgi alacağımız kesin. Yeni bölüm yine heyecanlı geçecek gibi gözüküyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin