Survivor 2021 Merve Yarışmaya Devam Edecek mi?

Survivor 2021 Merve yarışmaya devam edecek mi belli oldu. Konu hakkında detayları Acun Ilıcalı açıkladı. Ünlü isim yarışlara geri dönebilecek mi?

Oğulcan Özsezgi
17 Nisan 2021 - 20:39
Gündem

Survivor 2021 Merve, geçtiğimiz hafta çok ciddi bir sakatlık yaşadı. İletişim oyununda bir sorun yaşayan ünlü isim yarış sırasında sakatlandı. Yarışın aksiyonuyla beraber talihsiz bir kaza yaşayan ünlü ismin burnu kırılmıştı. Yarış sırasında hemen Doktor Metin Kuş’un duruma müdahale ettiğini gördük. Fakat burnunda kırık olduğu tespit edilen Merve’nin hastaneye kaldırılması gerekmişti. Bir operasyon geçiren ünlü ismin, son durumu da merak edilmeye başlandı. Survivor 2021 Merve yarışmaya devam edecek mi sorusunu çok sık duyar olduk.

Bu konuda haberi ise Acul Ilıcalı açıkladı. Yeni bölümde konuya ilişkin bilgi veren ve Merve’yi ziyaret eden ünlü isim, son durum hakkında da önemli açıklamalarda bulundu.

Acun Ilıcalı Ne Dedi? Survivor 2021 Merve Yarışmaya Devam Edecek mi?

Yeni bölümde, market ödülünün hemen öncesinde açıklama yapan ünlü televizyoncu, Merve’nin durumunun iyi olduğunu belirtti. Küçük bir operasyon geçiren ünlü ismin, hastanede tedavisi devam ediyor. Operasyonun da başarılı bir şekilde sonuçlandığını belirten ünlü isim, Merve’nin son kontrollerinin yine Doktor Metin Kuş tarafından yapılacağını açıkladı.

Şimdilik yarışmadan ayrılma gibi bir durumun söz konusu olmadığı da belirtildi. Merve yakın bir zamanda yeniden adaya dönecek. Eğer ekstra bir durum oluşmazsa da kısa süre sonra yeniden oyunlarda da yer alabilecek.

Tabii ki Acun Ilıcalı bu açıklamayı yaparken temkinli de davranmayı ihmal etmedi. Ünlü isim, açıklamalarında şu an için gözüken durum diyerek bir özetleme yaptı.

21-04/17/survivor-2021-merve-yarismaya-devam-edecek-mi-5.jpg

 

İlerleyen dönemde herhangi bir değişiklik olacak mı göreceğiz. Şimdilik gözüken Merve’nin yarışmaya devam edeceği. Çok kısa bir süre sonra ünlü ismin en azından adada gözükmesi bekleniyor.

Yarışlara ne zaman başlayacağı ise net değil. Sonuçta başarılı yarışmacının burnu kırıldı. Belki yarışlara katılması zaman alabilir ya da riske atmayacak oyunlar da yer alabilir. Bu durumların netlik kazanması için yeni bölümleri beklemek gerekiyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin