Gönül Dağı Çaycı Rıfat Kim? Hüseyin Sevimli Kimdir?

Gönül Dağı Çaycı Rıfat kim? Dizide komedi yönüyle dikkat çeken karakter aslında nasıl bir rol üstleniyor? Karaktere hayat veren oyuncu kim?

Oğulcan Özsezgi
17 Nisan 2021 - 21:22
Gündem

Her Cumartesi ekranlarda karşımıza gelen sevilen dizi Gönül Dağı, birçok orijinal karaktere ev sahipliği yapıyor. Bu karakterlerden birisi de genelde gölgede kalan Çaycı Rıfat. Dizide çok aktif bir şekilde öne çıkmıyor olsa da öyle yerlerde karşımıza çıkan Çaycı Rıfat haliyle merak ediliyor. Peki Gönül Dağı Çaycı Rıfat kim? Nasıl bir karakter ve en önemlisi kim canlandırıyor?

Gönül Dağı Çaycı Rıfat Kim?

Dizide Kellerin Rıfat olarak da bilinen karakter, Gedeli Kahvesi’nin sahibi. Mesleği de çaycılık olan Rıfat hayatı boyunca Taner’i kendisine rakip görmüş bir isim. Sadece şimdi değil çocukluk döneminde de Taner’i rakip olarak görmüş bir karakterden bahsediyoruz.

Taner’in başarılarının arkasında kalması, onu biraz daha hırslandırmış ve Rıfat Taner’i hep rakip olarak görmüş. Ailesinden de hep bu yönde eleştirilerle büyümüş olan karakter, haliyle kendisini göstermek için mücadele ediyor.

E tabii ki rakipleri de başarısızlığa uğradığı zaman Rıfat onlarla dalga geçmekten de geri durmuyor. Artık Gönül Dağı Çaycı Rıfat kim biliyoruz. Artık bu role hayat veren Hüseyin Sevimli kimdir ona bakalım.

21-04/17/gonul-dagi-cayci-rifat-kim.jpg

Hüseyin Sevimli Kimdir?

İstanbul doğumlu olan ünlü oyuncu 1987 doğumlu. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu olan isim, bir hayli donanımlı. İlk oyunculuk kariyeri de 2012 yılına dayanan ünlü isim daha önce de birkaç dizi ve filmde rol almıştır.

İlk rolü Ferahfeza’de olan Kısmet karakteri. Sonrasında kısa filmler, Behzat Ç Bir Ankara Polisiyesi gibi yapımlarda da ünlü oyuncuyu görme şansımız oldu. Şu sıralar da Gönül Dağı dizisinde Rıfat karakterine hayat vermekte. Dizide kaç bölüm devam edeceğini ise bilemiyoruz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin