Survivor 2021 Dora ile İsmail Kavga mı Etti?

Survivor 2021 dokunulmazlık oyununda Dora ile İsmail kavga mı etti? İkili arasında nasıl bir tartışma yaşandı? Acun ılıcalı yarışma sırasında kimi uyardı?

Oğulcan Özsezgi
17 Nisan 2021 - 21:51
Gündem

Survivor 2021 17 Nisan tarihinde yayınlanan yeni bölümüne, dokunulmazlık oyunu damga vuracak. Market oyununu kaybeden gönüllüler takımı, dokunulmaz oyununa odaklandı ve oyunu almak için epey bir hırs etti. Dokunulmazlık oyununun hemen öncesinde yayınlanan özet bölümünde ise iki takım arasında tartışma yaşandığı gözüküyor. Özellikle Dora ile İsmail kavga mı etti sorusu karşımıza çıkıyor. Çünkü özet görüntülerinde iki yarışmacının bir hayli gerildiği görülüyor.

Survivor 2021 Dora ile İsmail Kavga mı Etti? Acul Ilıcalı Uyarı Yaptı

Özet görüntülerine bakacak olursak, İsmail dokunulmazlık oyununda rakibi Dora’yı yeniyor. Zaten son dönemde bir hayli gerilmiş olan Dora ise bu yenilginin ardından elinde yer alan halkayı İsmail’e doğru fırlatıyor. Sonrasında İsmail ile Dora arasında bir laf atışması yaşanıyor. İki isim birbiriyle temas ederek tartışmaya başlıyor.

Araya diğer yarışmacıların girdiğini görüyoruz. Aslında burada İsmail’in daha sakin bir tavır sergilemiş olduğunu da eklemiş olalım. Son günlerde gerginlikleri ile dikkat çeken Dora, yarışmada da bir hayli gerilmiş gibi gözüküyor. Bu sırada Acun Ilıcalı tarafından duruma müdahale edildiğini de görüyoruz.

21-04/17/dora-ile-ismail-kavga-mi-etti.jpg

 

Ünlü televizyoncu ikiliyi uyarıyor ve burada bir yarışmacıya da sert bir dille uyarı yaptığını görüyoruz. Muhtemelen Dora uyarılıyor ama bunu henüz net olarak göremedik.

 

Dokunulmazlık oyununda kavganın detaylarını ve Acun Ilıcalı’nın kimi uyardığını daha iyi göreceğiz. Muhtemelen Dora ile İsmail arasında bunun ötesinde bir olay yaşanmadı.

Dediğimiz gibi oyunun ilerleyen dakikaları içerisinde iki isim arasında nasıl bir tartışma yaşandığını ve boyutlarının ne olduğunu da anlayacağız. Şimdilik çok büyük bir olay gözükmediğini tekrar belirtmek isteriz. Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin