Dizi Severler için Exxen Yeni Bir Müjde Verdi

Exxen için Akıllı TV uyumu açıklandı. Bundan sonraki dönemde seçili olan akıllı TV modellerinde Exxen uygulaması kullanılabilir olacak. İşte o modeller.

Oğulcan Özsezgi
17 Nisan 2021 - 22:56
Gündem

Acun Ilıcalı’nın yeni projelerinden biri olan dijital yayın platformu Exxen, başlangıcı çok iyi yapmadı. Platformda yer alan sorunlar ve içeriklerin yeterli olmaması gibi sorunlar yaşandı. Fakat kısa süre içerisinde yeni içeriklerle beraber platform hızla yükselmeye başladı.

Platformun eksiklikleri de yavaş yavaş giderilmeye başlandı. Önce sürekli yeniden bağlanın sorunu giderildi. Sonrasında mobil uygulama için bir düzenleme yayınlandı. Şimdi ise Akıllı TV kullanıcıları için iyi bir haber geldi.

Exxen Uygulaması Artık Akıllı Televizyonlarda

Yeni dizilerle zenginleştirilen platform için şimdi de Akıllı TV uygulaması duyuruldu. Artık uygulamayı akıllı telefondan, tabletten, bilgisayardan ve akıllı TV ürünlerinden izleyebileceksiniz. Bunun için sadece akıllı televizyonunuzun platforma uyumlu olması da yetecek. Bazı markalar için uyumluluk açıklaması da yapılmış durumda. Şimdilik destek verilen markalar şöyle;

  • Apple TV
  • Regal
  • Vestel
  • Grunding
  • Toshiba
  • Altus
  • Arçelik
  • Beko

Bu markaların dışında kalan birçok marka var. Özellikle televizyonları çok ünlü olan ve çok fazla kullanılan Samsung var. Tüm bu markalar için destek gelmesini biraz daha beklememiz gerekecek.

Samsung ve Sony gibi akıllı televizyonlarda kullanılan işletim sistemi ve Android TV işletim sistemi için de uyum yakın zamanda sunulmuş olacak ve platform tüm akıllı televizyonlarda yer alacak.

Şu an için daha çok yerli modellere destek verilmiş gibi duruyor. Bu konuda Exxen platformuna biraz daha süre vermek gerekiyor. Çünkü şöyle ki çok yeni bir platformdan söz ediyoruz.

21-04/17/exxen.jpg

 

Bırakın akıllı televizyonlara uyum dönemini, platformun genel olarak sorunsuz çalışması için bile bir mesai harcanması şart.

Kısa süre sonra tüm platformlara destek verilmesinin yanında dizilerin ve programların da sayısının artması bekleniyor. Bu süreç ne kadar sürecek ya da daha ne gibi yenilikler göreceğiz bekleyip görmek lazım. Kesin olan ise platformun hazırlıklarının hızlanmış olması.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin