Bless the Harts dizisinin geleceğini etkileyen önemli karar!

Emily Spivey'in yaratıcısı olduğu animasyon dizisi Bless the Harts için önemli karar! Devam etmekte olan 2. sezon dizinin final sezonu olacak! Detaylar...

Emily Spivey'in yaratıcısı olduğu; Spivey ile birlikte The Last Man on Earth yürütücü yapımcıları Phil Lord, Christopher Miller ve Seth Cohen'in arkasında olduğu animasyon komedisi "Bless the Harts" sona yaklaşıyor!

BLESS THE HARTS'TAN ERKEN VEDA!

Yayıncı kanal Fox'tan yapılan açıklamaya göre Bless the Harts'ın devam etmekte olan 2. sezonu aynı zamanda final sezonu olacak. Yani dizi 3. sezonu göremeyecek ve bu sezonun sonunda hayranlarına veda edecek.

27 Eylül 2020'de başlayan ikinci sezonu 09 Mayıs'ta yayınlanacak olan "When You Lose, You Win" bölümüyle sona erecek Bless the Harts'ın bu bölümü artık dizinin final bölümü olma özelliğini taşıyor.

21-04/18/bless-the-harts-dizisi.jpg

DÜŞÜK REYTİNGLER BLESS THE HARTS'IN İPTALİNİ BERABERİNDE GETİRDİ!

Kanal, yaratıcı yönünden memnun olsa da reyting grafiğindeki başarısızlık dizinin sona ermesinde önemli bir etken.

Dizinin hikayesi; Amerikan rüyası peşinde koşup statü ve zenginlik hayalleri için mücadele veren ve daima meteliğe kurşun atan güneyli bir topluluğa odaklanıyor. Ancak grubumuzun farkında olmadığı şey; arkadaşlık, aile ve kahkahaları ile zaten çoktan zenginliğe ulaşmış durumda olmalarıdır.

20th Century Fox TV ve Lord Miller yapım şirketi ortaklığında hazırlanan yapımın seslendirme kadrosunda Kristen Wiig (Bridesmaids, Saturday Night Live), Maya Rudolph (The Good Place, Bridesmaids), Jillian Bell (Saturday Night Live, Workaholics, Eastbound & Down) ve Ike Barinholtz (Neighbors, The Mindy Project, Blockers) gibi tanıdık isimler bulunuyor.

21-04/18/bless-the-harts-foto.jpg

Fox Entertainment & 20th Television ortak yapımcılığındaki dizinin yürütücü yapımcılığını ise Spivey, Lord ve Miller ile birlikte Wiig, Cohen, Andy Bobrow üstleniyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin