Animasyon dizisi Duncanville'in takipçilerine müjdeli haber!

Fox kanalında yayınlanan animasyon yapımı aile komedisi Duncanville için flaş karar! Dizi, henüz 2. sezonu başlamadan resmi 3. sezon onayını aldı! Detaylar...

İkinci sezonunun başlamasına sayılı günler kalan animasyon dizisi "Duncanville"in takipçilerine müjdeli haber!

DUNCANVILLE İÇİN RESMİ 3. SEZON ONAYI GELDİ!

Fox kanalında yayınlanan animasyon yapımı aile komedisi henüz 2. sezonu başlamadan resmi 3. sezon onayını aldı!

DUNCANVILLE 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Mike Scully & Julie Thacker Scully & Amy Poehler üçlüsünün arkasında olduğu yapımın ikinci sezon açılışı 23 Mayıs Pazar akşamı yayınlanacak çift bölümle gerçekleşecek.

Dizi, bu açılışının ardından 31 Mayıs'ta devam edecek yayınıyla Pazartesi akşamları izleyiciyle buluşmaya devam edecek.

21-04/18/duncanville-foto.jpg

20th Television Animation, Universal TV & Fox Entertainment ortak yapımcılığındaki dizinin 3. sezonunun bölüm sayısı ya da başlangıç tarihi hakkında şimdilik bir bilgi verilmedi.

MİNİ PARKS AND RECREATION BULUŞMASINA HAZIR OLUN!

Kötü bir karar vermekten her zaman sadece bir adım uzakta olan 15 yaşındaki Duncan Harris karakterini merkezine alan dizinin yeni sezon seslendirme kadrosunda Amy Poehler & Rashida Jones ikilisine konuk isimler olarak Adam Scott, Aubrey Plaza, Retta ve Nick Offerman eşlik edecekler. Böylelikle mini bir Parks and Recreation buluşmasına tanıklık edeceğiz.

DUNCANVILLE 3. SEZON KONUSU

Peki, yeni sezonun hikayesinde izleyiciyi neler bekliyor?

2. sezonda izleyiciye Duncan ve babası Jack'in güç değişimleriyle Duncan ve kız kardeşi Kimberly'nin (Riki Lindhome) terapi kampına gönderildiği hikayeler sunulacak.

21-04/18/duncanville-dizisi.jpg

Duncan ve Duncan'ın annesi Annie'yi seslendiren Poehler ve Duncan'ın babası Jack'i seslendiren Ty Burrell ile birlikte dizinin seslendirme kadrosunda şu isimler yer alıyor: Riki Lindhome, Betsy Sodaro, Yassir Lester ve Zach Cherry, Rashida Jones, Wiz Khalifa, Joy Osmanski.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin