Star Trek dizisi Star Trek: Lower Decks'in 3. sezonu olacak mı?

Paramount+ platformunda yayınlanan animasyon dizisi "Star Trek: Lower Decks" 3. sezonuyla geri dönecek mi sorusu cevabını buldu! Detaylar...

Paramount+ platformunda yayınlanan animasyon dizisi "Star Trek: Lower Decks" 3. sezonuyla geri dönecek!

STAR TREK: LOWER DECKS 2. VE 3. SEZONDAN YENİ BİLGİLER

10 bölümlük ilk sezonu 06 Ağustos - 08 Ekim 2020 tarihleri arasında yayınlanan, yine 10 bölümden oluşan ikinci sezonu ise 12 Ağustos 2021 tarihinde başlayacak dizi şimdiden resmi 3. sezon onayını aldı.

Yarımşar saat süreli bölümlerden oluşan Star Trek animasyon dizisinin 3. sezonu da 10 bölümden oluşacak.

3. sezon bölümlerinin 2022 yılı içinde izleyiciyle buluşmaya başlaması bekleniyor.

21-04/18/star-trek-lower-decks-s2-foto.jpg

STAR TREK: LOWER DECKS NASIL BİR DİZİ?

Hikayesi; 2380 senesinde, Enterprise veya Discovery gibi Yıldız Filosu'nun önemli gemilerinden daha az öneme sahip olan U.S.S. Cerritos'taki hizmet veren destek ekibine odaklanan dizinin yeni sezonunda Teğmen Mariner, Boimler, Rutherford ve Tendi ile birlikte yeni serüvenlere yelken açacağız.

Star Trek evreninden geçen ilk animasyon komedisi olma özelliğini taşıyan Star Trek: Lower Decks'in seslendirme kadrosu Tawny Newsome, Jack Quaid, Noël Wells, Eugene Cordero, Dawnn Lewis, Jerry O'Connell ve Gillian Vigman gibi isimlerden oluşuyor.

21-04/18/star-trek-lower-decks-2-sezon.jpg

Emmy ödüllü Mike McCahan'ın yaratıcısı olduğu dizinin yürütücü yapımcı kadrosu ise McCahan ile birlikte Alex Kurtzman, Heather Kadin, Rod Roddenberry, Trevor Roth, Katie Krentz'den oluşuyor.

"Star Trek: Lower Decks" 2. Sezon Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin