Furkan Dede Nerede? Survivor Ekstra’dan Ayrıldı mı?

Furkan Dede nerede? Survivor Ekstra programına geri dönecek mi ya da ne zaman geri dönecek? İşte yapılan açıklamalar sonrasında merak edilen son durum.

Oğulcan Özsezgi
18 Nisan 2021 - 22:18
Gündem

Survivor yarışması için hazırlanmış birçok program var. Bu programlarda yarışma ve yarışmacılar değerlendiriliyor. Programlardan birisi de Survivor Ekstra. Survivor kadar ünlenen program, anlık değerlendirme programlarından da biri olarak görülebilir. Yarışmanın yeni bölümlerinden sonra yayınlanan program, en az yarışma kadar ilgi çekiyor. Son birkaç gündür ise programda merak edilen bir konu var O da Furkan Dede nerede konusu.

Uzun zamandır programın sunuculuğunu yapan ve canlı yayını yöneten ünlü isim, bir süredir ortada yok desek yeridir. Hem programda gözükmüyor hem de çok fazla sosyal medya paylaşımı da yapmıyor.

Haliyle akıllara Furkan Dede Survivor Ekstra’dan ayrıldı mı soruları geliyor. Aslında bu konuda ilk açıklama geçtiğimiz hafta gibi yapılmıştı ama süre uzayınca kafalar karıştı.

Furkan Dede Nerede? Neden Yok?

Aslında konu hakkında ilk açıklamayı Murat Özarı yaptı. Bir süredir programın sunuculuğunu yapan ünlü isim, Furkan Dede’nin rahatsız olduğunu söylemişti. Ünlü sunucunun belinde yaşanan bir rahatsızlık nedeniyle bir süre dinleneceği söylenmişti.

Fakat Murat Özarı açıklamasında, Furkan Dede’nin geri dönüş yapacağını da söylemişti. Fakat aradan geçen sürede Furkan Dede hala programa dönüş yapmadı. Bu durumda da bazı iddialar ortaya atıldı. Ünlü sunucunun programdan ayrıldığını belirten iddiaları bile gördük.

21-04/18/survivor-ekstra-furkan-nerede-1618772505.jpg

Fakat bunlar hakkında resmi bir açıklama yapılmadı. Resmi bir açıklama olmadığı için şu ana kadar Murat Özarı’nın yapmış olduğu açıklamaya inanmak gerekiyor. Buna göre bakacak olursak, yakın zamanda Furkan Dede programa dönecektir.

Bakalım yayınlanan yeni bölümlerde konuya ilişkin yeni bir açıklama yapılacak mı ya da yeni bölümlerde Furkan Dede’yi görme şansımız olacak mı? Şimdilik yeni bölümleri beklemekten veya resmi bir açıklama görmeden yorum yapmak zor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin