Cem Yılmaz’ın Erşan Kuneri Dizisinin Oyuncu Kadrosu Belli Oldu

Erşan Kuneri dizisinin oyuncu kadrosu belli oldu. Netflix platformunda yer alacak olan yapımda, son dönemin popüler ünlü isimleri yer alacak. İşe o isimler.

Oğulcan Özsezgi
18 Nisan 2021 - 22:55
Gündem

G.O.R.A filminde bir karakter olarak karşımıza çıkan Erşan Kuneri, Cem Yılmaz’ın başarılı tiplemelerinden de biri olmuştu. Sonrasında da birkaç yapımda daha gördüğümüz karakterinin, başlı başına bir dizi projesi olarak düşünüldüğü de biliniyor. Cem Yılmaz’ın ilk dizisi olacak olan yapım için oyuncu kadrosu da ortaya çıktı. Erşan Kuneri dizisinin oyuncu kadrosunda sürpriz isimler yer aldığını da söylemek gerekiyor.

Görünen o ki dizinin oyuncu kadrosu çok iddialı olacak. Son dönemin en çok konuşulan isimlerinin yapımda yer alması bekleniyor. Görelim bakalım kimler olacak.

Erşan Kuneri Dizisinin Oyuncu Kadrosu Kimlerden Oluşacak?

Dizinin başrol oyuncularından birisinin Uraz Kaygılaroğlu olduğu zaten açıklanan bilgiler arasındaydı. Diğer oyuncular da çok iddialı isimler olacak. Erkek oyuncular için bir diğer isim Çağlar Çorumlu olacak. Güldür Güldür yapımından sonran en son Babam Çok Değişti dizisi ile adından söz ettiren ünlü oyuncu, diziye bir hayli renk katacaktır orası kesin.

Bir diğer isim Cem Yılmaz’ın her projesinde yer alan usta oyuncu Zafer Algöz olacak. Ünlü oyuncuyu zaten anlatmaya gerek bile yok. Özellikle komedi yönü çok başarılı olan bir isim.

Bir diğer isim ise Masumlar Apartmanı dizisinin başrol oyuncusu Ezgi Mola olacak. Ezgi Mola’nın yanında yine aynı dizide rol alan Merve Dizdar’ın da Erşan Kuneri dizisinde yer alacağı belirtildi. Dizide yer alacağına kesin gözüyle bakılan bir diğer kadın oyuncu ise Nilperi Şahinkaya olacak.

21-04/18/ersan-kuneri-dizisinin-oyuncu-kadrosunda.jpeg

Çok güçlü isimlerin dizide yer alacağını görmüş olduk. Netflix üzerinden yayınlanacak olan dizinin ne zaman yayınlanacağı ise net değil. Erşan Kuneri dizisinin oyuncu kadrosuna yeni bir isim eklenecek olursa yine değerlendireceğiz.

Şu an gelişmeler bu şekilde. Özellikle dizinin yayın tarihini merakla bekliyoruz. Cem Yılmaz bu konuda açıklama yapmaya devam edecektir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin