Güldür Güldür Show Yayın Günü Değişti mi?

Güldür Güldür Show yayın günü değişti mi? Show TV'nin değişiklik konusunda kararı ne? Ayrıca neden böyle bir karar alındı? İşte bilinenler.

Oğulcan Özsezgi
18 Nisan 2021 - 23:57
Gündem

Yıllardır sevilen programlardan biri olarak ekranlara gelen Güldür Güldür Show, çok uzun bir süredir ekranlarda. Sürenin uzun olması bazı değişiklikleri de beraberinde getiriyor. Programa bu zamana kadar birçok oyuncu girdi çıktı ve kadroda çok fazla değişiklikler yaşandı. Son dönemde ise hem farklı dizi projeleri için hem de farklı film projeleri için çok fazla oyuncu yapımdan ayrıldı.

Buna karşın geri dönenler de oldu ve yeni oyuncular da geldi ama programın reytinglerinin son dönemde düşmeye başladığı ortaya çıktı. Muhtemelen güçlü rakip dizilerin olması nedeniyle reyting kaybı yaşandı. Konuya ilişkin ise Show TV’nin yeni bir karar aldığı söyleniyor.

Güldür Güldür Show Yayın Günü Cuma Günü Olarak Değişti

Yeni bilgilere göre reyting kaybının yaşanmasının ardından programın gününün değişmesine karar verildi. Salı günü Masumlar Apartmanı, Hekimoğlu gibi iddialı diziler olduğu için reyting savaşında programın biraz geri düşmesi gayet normal.

Zaten bunun için günün değiştiği söyleniyor. Değişim kararı sonrasında ise programın bundan sonra Cuma günleri ekrana gelmesi bekleniyor. Hatta ilk bölümün de 23 Nisan tarihinde yayınlanacağı belirtilmekte.
Elbette gün değişikliği yeni alınan bir karar değil.

21-04/18/guldur-guldur-show-4.jpg

 

Güldür Güldür Show yayın günü değişmesi kararı daha önce birçok kez alınan karar olmuştu. Dediğimiz gibi yıllardır program yayınlanmakta ve yıllardır aynı gün sunulmuyor. Defalarca değişiklik kararı alındı. Bu sadece Güldür Güldür Show için de geçerli olan bir durum değil.

Reytinglerde düşüş yaşayan ya da rakipleri güçlü olan diziler de zaman zaman gün değişiklikleri ile gündeme geliyor. Gün değişikliği yapılması durumu değiştirecek mi bunu da zaman gösterecek. Sonuçta Cuma günü de Kırmızı Oda gibi ciddi bir rakip var. Bakalım bundan sonraki dönemde değişiklik olacak mı ya da reyting sıralamalarında program hareketlenecek mi?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin