Netflix'in suç gerilimi türündeki yeni dönem dizisi Freud'u tanıyalım!

Netflix'in Avusturya yapımı ilk dizisi olma özelliğindeki Freud dizisinin konusu ne?

Dünyanın çeşitli bölgelerinden orijinal dizileri bünyesine katmaya devam eden dijital yayın platformu Netflix, Alman dilindeki Avusturya yapımı yeni suç-dönem dizisi "Freud"u duyurdu.

FREUD DİZİSİNİN KONUSU

Platformun ilk Avusturya yapımı dizisi olma özelliğindeki Freud'un hikayesi diziye adını veren genç psikanalistin ölümcül ve tehlikeli bir komploya karşı yürütülen sinir bozucu bir soruşturmaya çığır açan yöntemlerini kullanarak dahil olmasını konu ediniyor.

Avusturya kanalı ORF ve Netflix için Satel Film/Bavaria Fiction ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin hikayesi bizleri 1886 yılının Viyanası'na götürürken genç Sigmund Freud ile tanıştıracak.

18-07/05/sigmudn-freud.jpg

Devrimci teorileri, Avusturya toplumunun geniş bir kesiminden ve meslektaşları tarafından güçlü muhalefetle karşılanan Freud, eski bir savaş gazisi ve polis müfettişi Alfred Kiss ve kötü şöhretli medyum Fleur Salomé ile birlikte bir seri katilin yakalanması için yürütülen soruşturmanın önemli parçası olacak.

Gerilim türündeki dizi, hikayesinin geçtiği dönemi çağdaş bir tarzla harmanlarken ünlü doktorun yaşamına modern, seksi ve şüpheci bir bakış açısıyla yaklaşacak.

18-07/05/freud-poster.jpg

FREUD DİZİSİ 8 BÖLÜMDEN OLUŞACAK

Çekimlerine Avusturya'nın başkenti Viyana'da önümüzdeki sonbahar döneminde başlanacak Freud'un sezonu 8 bölümden oluşacak.

Stefan Brunner ve Benjamin Hessler ile birlikte yönetmen koltuğunda da göreceğimiz Marvin Kren (Tatort, 4 Blocks) üçlüsü dizinin yazar ekibini oluşturmaktalar. Satel Film'den Heinrich Ambrosch (A Fortunate Man) ve Bavaria Fiction'dan Moritz Polter (Das Boot) ikilisi dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda yer alan isimler.

Uluslararası dağıtımını ZDF Enterprises'ın üstlendiği Freud'un oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmaları devam ediyor.

Netflix'in Alman dilindeki ilk orijinal dizisi olan ve platformun İngilizce'nin kullanılmadığı diziler kategorisinde en çok izlenen yapımlardan biri olarak dikkat çeken Dark'ın geçtiğimiz aylarda ikinci sezon onayını aldığını da hatırlatalım.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin