Netflix'in yıldız isimlerle dolu komedi dizisi Space Force için ilk fragman ve poster yayınlandı!

"Uzayı gafil avlayacağız" Steve Carell ve John Malkovich'li Netflix uzay komedisi Space Force için ilk resmi fragman yayınlandı. Space Force konusu, fragmanı, oyuncu kadrosu ve fotoğrafları...

"Uzayı gafil avlayacağız..."

GERİ SAYIMI DEVAM EDEN SPACE FORCE DİZİSİNDEN İLK RESMİ FRAGMAN YAYINDA!

Efsane komedi dizisi The Office'in arkasındaki ekipten çıkan Netflix'in yeni komedi dizisi "Space Force"tan ilk fragman ve poster yayınlandı!

Başrollerinde Steve Carell (Mark R. Naird), John Malkovich (Dr. Adrian Mallory), Ben Schwartz (F. Tony Scarapiducci) gibi tanınmış isimlerin yer aldığı dizinin 10 bölümlük ilk sezonu 29 Mayıs 2020 Cuma tarihinde Netflix arşivine eklenecek.

20-05/06/space-force-foto5.jpg

SPACE FORCE'UN KONUSU NE?

Greg Daniels ve Steve CarellThe Office'in ardından hiciv dolu başka bir iş yeri komedisi için bir araya getiren Space Force'un konusu şöyle:

Dört yıldızlı bir general olan başarılı pilot Mark. R. Naird'in en büyük hayali Hava Kuvvetleri'nde söz sahibi olduğu bir mevkiye gelmektir. Ancak Başkan'ın uzayda tam hakimiyet istemesi talimatına bağlı olarak Amerika Birleşik Devletleri Silahlı Kuvvetleri'nin yeni oluşturduğu Uzay Kuvvetleri biriminin yöneticiliğine atanan Mark burada kendisini aynı kısır döngünün içinde hapsolmuş hisseder. Şüpheci bir karaktere sahip olan Mark, mesleğine o derece bağlıdır ki ailesiyle vedalaşıp Colorado'ya çok uzak bir üsse gitmeyi hiç düşünmeden kabul eder.

Ve Beyaz Saray'dan gelen beklenmedik bir talimat her şeyi değiştirir! Mark ve birbirinden renkli ve eksantrik bilim insanları yeniden aya gidip orada hakimiyet kurmak üzere harekete geçer.

SPACE FORCE OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Space Force'un oyuncu kadrosunda Carell, Malkovich, Schwartz üçlüsüne Diana Silvers (Erin Naird), Tawny Newsome (Angela Ali), Jimmy O. Yang (Dr. Chen Kaifang), Don Lake (Brad Gregory), Lisa Kudrow (Maggie Naird), Noah Emmerich (General Kick Grabaston), Fred Willard (Fred Naird), Alex Sparrow (Yuri 'Bobby' Telatovich), Spencer House (Duncan Tabner), Jessica St. Clair (Kelly King), Owen Daniels (Obie Hanrahan), Hector Duran (Julio), Chris Gethard (Eddie), Aparna Nancherla gibi isimler eşlik ediyorlar.

20-05/06/space_force_tanitim_posteri.jpg

3 Arts Entertainment yapımcılığında hazırlanan dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda ise Steve Carell, Greg Daniels ve Howard Klein yer almaktalar.

"SPACE FORCE" TANITIM KARELERİ

20-05/06/space-force-foto1.jpg

20-05/06/space-force-foto2.jpg

20-05/06/space-force-foto3.jpg

20-05/06/space-force-foto4.jpg

20-05/06/space-force-foto6.jpg

20-05/06/space-force-foto7-1588716053.jpg

20-05/06/space-force-foto8.jpg

20-05/06/space-force-foto9.jpg

20-05/06/space-force-foto10.jpg

20-05/06/space-force-foto11.jpg

20-05/06/space-force-foto12.jpg

"Space Force" (Netflix) Türkçe Alt Yazılı Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin