Broke 1. sezon 6. bölüm ne zaman? Yeni bölüm fragmanı ve konusu

Jackie ile Javier, Sammy nedeniyle tartışmaya girer! Broke'un yeni bölümünde neler olacak? Broke 1. sezon 6. bölüm konusu, fotoğrafları ve fragmanı...

Pauley Perrette'li CBS komedisi "Broke" geçtiğimiz hafta "Dates" isimli bölümle ekranlara geldi.

BROKE 1. SEZON 5. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Emmy ödüllü Alex Herschlag'ın yaratıcısı olduğu Broke'un yayınlanan son bölümünde; Javier ve Elizabeth, Jackie ve Luis'in flört etmeye başlamaları gerektiğini düşünürler. Javier, Luis'e; Elizabeth ise Jackie'ye bu konuda yardımcı olur. Bu arada Elizabeth, Sammy ile bağ kurmaya çalışır.

20-05/05/broke-1x06-foto2.jpg

BROKE 1. SEZON 5. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Dizi, Victor Gonzalez'in yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun beşinci bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.6 reyting oranı ve 5.067 milyon izleyici rakamlarını elde ederken bir önceki bölümüne kıyasla biraz artış gösterdi.

BROKE 1. SEZON 6. BÖLÜM NE ZAMAN?

Grace Parra'nın senaryosunu kaleme alıp, Victor Gonzalez'in (The Neighborhood, Last Man Standing) yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun altıncı bölümü "Losing My Religion" 07 Mayıs 2020 Perşembe akşamı CBS ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

20-05/05/broke-1x06-foto1.jpg

BROKE 1. SEZON 6. BÖLÜM KONUSU

Jackie, Sammy'yi Pazar günleri kiliseye götürdüğünü öğrenmesinin ardından Javier ile tartışmaya girer.

Elizabeth, Luis'in gittiği bisiklet egzersizi sınıfına katılıp öğretmenin ilgisini çekince Luis onu kıskanır.

Oyuncu kadrosu: Jaime Camil (Javier), Pauley Perrette (Jackie), Natasha Leggero (Elizabeth), Izzy Diaz (Luis), Antonio Raul Corbo (Sammy)

Konuk oyuncu kadrosu: Brandon Kyle Goodman (Luke), Roger Rose

"Broke" (CBS) 1. sezon 6. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin