Netflix'te izleyebileceğiniz 7 anime dizi önerisi!

Anime dizilerin müdavimleri için birbirinden başarılı anime dizi önerileri bu haberde!

Merve Mutlu
15 Mayıs 2020 - 11:44
Kültür Sanat

Japon çizim sanatıyla çizilmiş japon çizgi filmi olan Animeler Türkiye'de de çok kişinin beğenisini kazanıyor. Anime dizi önerileri de animeseverlerin sıkça aradığı başlıklardan biri haline geldi. . Başarılı anime dizilerinden hazırladığımız seçki sizlerle. 

En çok izlenen anime diziler!

Death Note

20-05/15/death-note.jpg

Korku, gizem ve gerilim türündeki anime dizisi Death Note; Gizemli bir defteri olan Japon bir lise öğrencisinin, o deftere yazdığı herkesi öldürme gücüne sahip olduğunu anlamasını ve sonrasında olanları konu alıyor. 

One-Punch Man

20-05/15/one-punch-man.jpg

One Punch Man'de dünyanın en güçlü süper kahramanı herkesi tek yumrukla öldürebilmektedir. Ancak karşısına dengi bir rakip çıkmadıkça bıkkınlık ve depresyon da o süper kahramanı beklemektedir. 

Beastars

20-05/15/beastars.jpg

Beastars dizisi her tür canlının bir arada yaşadığı bir gezegen ütopyası kuruyor. Nazik bir kurt bu dünyada, gittiği bir okulda işlenen bir cinayetin ardından en yırtıcı güdülerini fark ediyor. 

Your Lie in April

20-05/15/your-lie.jpg

Duygusal bir anime olan Your lie in April animesi de annesinin ölümünün ardından piyano çalma istediğini kaybeden bir piyano dahisinin keman çalan özgür ruhlu bir kızla tanışması ile hayatının değişmesini konu alıyor. 

Fullmetal Alchemist

20-05/15/fullmetal.jpg

Heyecanlı bir anime olan Fullmetal Alchemist; Annelerini yeniden diriltmek isteyerek bir simyacıya başvuran Edward ve Alphonse kardeşlerin, kimyasal reaksiyon yüzünden bedenlerinin paramparça olmasını işliyor. 

Castlevania

20-05/15/castlevania.jpg

Korkutucu bir anime olan Castlevania'da bir vampir avcısı, Dracula komutanlığında oluşturulan ve öteki dünyaya ait olan bir ordunun ablukasındaki şehri kurtarmak için savaşıyor. 

Devilman Crybaby

20-05/15/devilman-crybabt.jpg

Güçlü ve duygusal bir anime olan Devilman Crybaby animesi; Yeniden uyanan iblislerin ve karmaşa içindeki insanlığın arasında hassas bir iblis çocuğun, gizemli arkadaşı Ryo tarafından kötülüğe karşı savaşması için gönderilmesini konu alıyor. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin