Gizem dolu Pretty Little Liars dizisinin konusu nedir?

Gizem türündeki dizi Pretty Little Liars'ın konusu ve oyuncuları kimlerdir?

Merve Mutlu
15 Mayıs 2020 - 10:50
Gündem

Sara Shepard'ın çok tutan ve sevilen romanı ve serisinden uyarlanan Pretty Little Liars dizisi yayınlandığı dönemde ülkesinde olağanüstü bir reyting rekoruna imza atan başarılı bir diziydi. Gizem ve heyecan dolu dizi 7 sezon boyunca yoluna devam ederken birçok ülkede de yayına girdi. 

Pretty Little Liars oyuncuları kimlerdir?

20-05/15/pll.jpg

Ashley Benson (Hanna), Lucy Hale (Aria), Shat Mitchell (Emily), Troian Bellisario (Spencer) ve Sasha Pieterse'ın (Alison) etrafında dönen dizide ayrıca: Ian Harding (Ezra), Cody Cristia (Mike), Tyler Blackburn (Caleb), Keegan Allen (Toby) ve Janel Parrish (Mona) gibi başarılı ve sevilen isimler yer alıyordu. 

Pretty Little Liars dizisinin konusu nedir?

20-05/15/pretty-little-liars-konusu.jpg

Hanna, Aria, Emily, Spencer ve Alison çok yakın arkadaş olan 5 liseli gençtir. Birgün pijama partisi için buluştuklarında Alison aniden ortadan kaybolur. Olaydan bir yıl sonra ise Alison'a ait olduğu söylenen ceset eskiden yaşadığı evin arkasında bulunur.  Alison’un cesedi bulunduktan sonra da geride kalan dört kız “A” isimli anonim kişisinden mesajlar almaya başlar ve bunlar sadece Alison’ın bildiği içinde sırlar olan özel mesajlardır. Cenaze töreninden sonra da mesajlar devam etmektedir. Bu sayede kızlar yeniden bir araya gelirler. Hayatlarına müdahale eden ve onlardan bir şeyler isteyen A kişisi ile mücadele eden kızlar Alison'a ne olduğunu ve A'nın gerçekte kim ya da kimler olduğunu öğrenmek isterken gerilim ve gizem dolu maceralara girerler. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin